Tarp Ukrainos politikos gražuolių – lietuvio patarėja

Ukraina didžiuojasi savo žavingomis merginomis ir moterimis. Dar neseniai Ukrainos politikos „pirmoji dama“ be jokių abejonių buvo Julija Tymošenko. Tiesa, pastaruoju metu buvusi premjerė nebegali pasigirti aukštais reitingais ar nuotraukomis žurnalų viršeliuose, rašo gazeta.ru.

Ukraina didžiuojasi savo žavingomis merginomis ir moterimis.<br>Wikimedia commons nuotr.
Ukraina didžiuojasi savo žavingomis merginomis ir moterimis.<br>Wikimedia commons nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2015, 1:56 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 10:52 AM

Daug triukšmo Ukrainos visuomenėje sukėlė lietuvio, Ukrainos ekonomikos ministro Aivaro Abromavičiaus patarėjos estės Janikos Merilo atvira fotosesija, kur ši nesidrovėdama demonstravo savo kūno formas. J.Merilo ne vienintelė, kuri pretenduoja į gražiausios Ukrainos politikės titulą.

Konkurenciją jai sudaro ir buvusi Aukščiausios Rados deputatė, „Regionų partijos“ atstovė Irina Berežnaja, taip pat kita parlamento narė Tatjana Donec, buvusi dainininkė ir „Regionų partijos“ atstovė Radoje Taisija Povaly, buvusi socialinės politikos ministrė Natalija Korolevskaja ir dešiniųjų „Batkyvščinos“ narė, palikusi partiją praėjusių metų kovą – Lesya Oborec.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.