Bučinį fotografavusios rusės iškrėtė pokštą žymiam homofobui

Iš Maskvos į Sankt Peterburgą skridusiame lėktuve dvi keleivės šeštadienį surengė „antihomofobinę“ fotosesiją. Pora merginų fotografavo savo bučinį taip, kad į kadrą pakliūtų už jų sėdėjęs aktyvus kovotojas prieš homoseksualų teises Sankt Peterburgo tarybos narys Vitalijus Milonovas, rašo „Meduza“.

Pora merginų fotografavo savo bučinį taip, kad į kadrą pakliūtų už jų sėdėjęs aktyvus kovotojas prieš homoseksualų teises.<br>„Instagram“ nuotr.
Pora merginų fotografavo savo bučinį taip, kad į kadrą pakliūtų už jų sėdėjęs aktyvus kovotojas prieš homoseksualų teises.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 12:34 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:49 AM

Ksenijos vardu žinoma mergina nuotraukas patalpino socialiniame tinkle „Instagram“ su prierašu „Kas už mūsų? Milonovas! Bet mums nesvarbu! Skrendame į savo mėgstamiausią klubą!“.

Vėliau rusiškame socialiniame tinkle „Vkontakte“ mergina pasakojo, kad Sankt Peterburgo politikas, pamatęs, kad jį fotografuoja, veidą bandė užsidengti planšetiniu kompiuteriu.

Rusijos naujienų agentūros paklaustas apie įvykį, V.Milonovas merginas išvadino kvailėmis ir išreiškė „užuojautą tėvams, kurie užaugino tokias idiotes“.

„Tos pamišėlės kikeno, fotografavosi, o vėliau pabėgo į lėktuvo galą, kur slėpėsi viso likusio skrydžio metu“, – savo įvykių versiją pateikė politikas.

Kraštutinių pažiūrų V.Milonovas ne kartą yra pasižymėjęs drastiškais pasisakymais prieš homoseksualų teises. Prieš 2013 metų pradžioje vykusias žiemos olimpines žaidynes Sočyje, jis pasiūlė, jog homoseksualūs sportininkai turėtų būti suimami. Jis taip pat buvo aktyvus paauglių apsaugos nuo žalingos informacijos įstatymo gynėjas.

Valdančiosios Rusijos partijos politikas yra žinomas ir dėl antisemitinių pažiūrų. Praėjusiais metais jis kaltino žydus „šventųjų išniekinimu, kuris prasidėjo prieš 2 tūkst. metų, kai buvo nužudytas Jėzus Kristus“.

Parengė Justė Adakauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.