Pensininkas pamiršo ne tik piniginę, bet ir anūkę

6 metų mergaitė buvo palikta kaip užstatas, kai jos senelis, pamiršęs piniginę, negalėjo susimokėti už SPA paslaugas. Mergaitė jau mėnesį gyvena prižiūrima personalo darbuotojų ir tikisi, kad senelis ją prisimins, rašo „The Daily Mirror“.

6-metė buvo palikta kaip užstatas, kai jos senelis, pamiršęs piniginę, negalėjo susimokėti už SPA paslaugas.
6-metė buvo palikta kaip užstatas, kai jos senelis, pamiršęs piniginę, negalėjo susimokėti už SPA paslaugas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 10:59 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 1:35 PM

Mažosios Siyao senelis, nusprendęs pasimėgauti šilta vonia ir atpalaiduojančiu masažu viename Kinijos SPA centrų, įsikūrusiame Kunmingo mieste, Kinijos pietvakariuose, pamiršo svarbiausią dalyką – piniginę. Neturėdamas kaip susimokėti už procedūras, vyriškis nusprendė grįžti namo ir pasiimti pamirštą piniginę, o kaip užstatą pasiūlė palikti savo anūkę.

„Pensininkas registratūros darbuotojams pranešė paliekantis savo 6metę anūkę kaip įrodymą, kad jis tikrai ketina sugrįžti, ir  skubiai išvyko“, – pasakojo Mee Wang, SPA centro vadovė.

Vis dėlto dienos pabaigoje senelis nepasirodė. Jo anūkė, palikta prižiūrėti personalo darbuotojams, SPA centre  gyvena ilgiau nei mėnesį.

Siyao per visą šį laikotarpį spėjo susidraugauti su daugeliu darbuotojų – jie stengiasi rūpintis, kad mergaitei nieko netruktų ir centrą uždarius turėtų kur šiltai išsimiegoti. Darbuotojai pasirūpino, kad mažoji nesijaustų vieniša – pasibaigus darbo laikui, palieka įjungtą televizorių, kuris turėtų bent šiek tiek prablaškyti mergaitę.

Be viso to, centro personalas 6-metę aprūpina maistu ir švariais drabužiais ir suteikia galimybę išsimaudyti.

Vietos žiniasklaida jau spėjo paviešinti mažosios Siyaos istoriją. Mergaitės senelio prašoma atsiliepti ir sugrįžti pasiimti savo anūkės. Ši kiek neįprasta istorija spėjo pasiekti ir socialinius darbuotojus – jų buvo prašoma nebūti abejingiems ir padėti mažajai pilietei. Vis dėlto Siyao iki šiol gyvena SPA centre, nes jos senelis vis dar nemėgino susigrąžinti savo anūkės.

Tokie centrai, kuriuose vietos gyventojai gali pasimėgauti teikiamais vandens malonumais, populiarūs daugelyje Kinijos miestų. Jie ypač reikalingi tiems, kurie namie neturi centrinio šildymo ar tekančio šilto vandens. Tokiuose centruose vietos gyventojai gali išsimaudyti, atsipalaiduoti ir mėgautis pėdų ar viso kūno masažais.

Parengė Milda Sendžikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.