Rusijos ugniagesiai išgelbėjo barščių kvapo suviliotą nuogalių

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2015, 11:47 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:08 PM

Verdate skanius barščius? Tada galite sulaukti nekviestų svečių. Vienas gerokai išgėręs rusas esą taip susiviliojo daugiabutyje verdamos sriubos kvapu, kad nusekė paskui jį ventiliacijos anga ir ten įstrigo. Keisčiausia, kad ugniagesiai jį rado tūnantį be kelnių, rašo „Daily Mail“.

Kai Rusijos Barnaulo miesto gaisrininkai pradaužė vieno daugiabučio laiptinės sieną norėdami išgelbėti įstrigusį vyrą, gerokai nustebo. Pirmas vaizdas, kurį pamatė, buvo plikas vyro užpakalis.

Rastas vyras buvo 31 metų benamis. Kaip pasakojama, Valentino dieną jis pajuto verdamos sriubos aromatą ir, negalėdamas jam atsispirti, įlipo į ventiliacijos angą ir mėgino nušliaužti ten, iš kur sklinda kvapas.

Namo gyventojai pasakoja, kad vyras įsilaužė į daugiabučio palėpę, ten nusimovė kelnes, nusiavė batus ir įlipo į ventiliacijos šachtą. Žemyn nusliuogęs vyriškis įstrigo, o jo pagalbos šauksmą, t.y. pirmiausia keistus garsus, pietaudamas su žmona išgirdo vieno buto šeimininkas.

„Pamaniau, kad kas nors nusprendė išvalyti ventiliacijos angas, – pasakojo daugiabučio gyventojas. – Tačiau garsi kartojosi, o kai prisiartinau, pasidarė aišku, kad viduje yra žmogus. Jis šaukė: „Išgelbėkite mane, padėkite, aš dūstu!“

Netrukus į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai. Iš pradžių jie mėgino vyrą ištraukti virve, tačiau jis negalėjo jos sugriebti, nes kabojo žemyn galva. Tada gelbėtojai nusprendė tiesiog pradaužti sieną. Tiesa, iš pradžių jie negalėjo tiksliai nustatyti, kur vyriškis įstrigęs, tad teko išdaužyti plytas ne vienoje vietoje.

Galiausiai nelaimėlis buvo surastas ir išgelbėtas. Iki šiol nežinoma, kodėl vyras buvo be kelnių, tačiau Rusijos žiniasklaida praneša, kad dėl to kalti narkotikai ar alkoholis.

Pats vyras tikino, kad į ventiliacijos angą lindo viliojamas barščių kvapo, tačiau gyventojai mano, kad jis tiesiog mėgino ką  nors apvogti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.