Vakarienė su V.Putinu aktorei O.Muti kainavo 30 tūkst. eurų

Italijos teismas įpareigojo aktorę

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 25, 2015, 7:31 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 7:25 AM

Paaiškėjo, kad spektaklio dieną, 2010 metų gruodžio 10 dieną, A.Muti buvo Rusijoje ir dalyvavo labdaringame renginyje, kuriame taip pat buvo ir Rusijos tuometinis premjeras Vladimiras Putinas.

Italijos šiauriniame Porderonės mieste esantis teatras aktorei buvo sumokėjęs 25 tūkst. eurų honorarą, tačiau ji pranešė, kad dėl sveikatos problemų negalės dalyvauti spektaklyje. Vėliau paaiškėjo, kad O.Muti pateikta medicininė pažyma apie ūmų peršalimą buvo suklastota.

Bylą nagrinėjęs teisėjas skyrė 59 metų žvaigždei 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę ir 600 eurų baudą, tačiau, kaip praneša naujienų agentūra ANSA, leido įkalinimo bausmę pakeisti 30 tūkst. eurų kompensacija.

Daugybės populiarių filmų žvaigždė 2010 metais dalyvavo Sankt Peterburge vykusiame labdaros fondo „Federacija“ renginyje, į kurį taip pat atvyko tuometinis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir daugybė užsienio įžymybių ir aktorių.

Tiesa išaiškėjo, kad labdaros fondas „Federacija“, kuris neva rinko lėšas onkologinėmis ir oftalmologinėmis ligomis sergantiems vaikams, nėra įtrauktas į jokį labdaros fondų sąrašą. Fondo atstovai pareiškė, kad Sankt Peterburge lėšų iš viso nerinko, o tik tarėsi dėl paramos gydymo įstaigoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.