Jaunosios danų konservatorės iškirptė fantazijai vietos nepaliko

Didelė iškirptė – didelis skandalas. Socialiniuose tinkluose dabar mirga jaunosios danų konservatorės Nikitos Klaestrup nuotrauka iš šventės, kurioje ji vilkėjo itin atvirą suknelę. Kol vieni merginą kritikuoja dėl nepadorumo, kiti liepia nurimti – esą mergina ne tik politiškai aktyvi, bet ir turi ką parodyti, rašo Danijos naujienų portalas politiken.dk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2015, 3:11 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 12:46 PM

„Ar ji pornografijos modelis, ar už tai jai kas nors moka?“, „Tinka atrodyti ir taip, kai neturi pasiūlyti ko kito“, „Ji – kekšė“, „Kai galvoje tuščia, reikia nukreipti dėmesį į ką nors kita“ – tokios piktos komentatorių replikos buvo skirtos N.Klaesturp, kuri į Danijos jaunųjų konservatorių organizacijos 110-ąjį jubiliejų atėjo apsivilkusi itin atvira suknele.

Juodo vakarinio apdaro iškirptė paliko išties nedaug vietos fantazijai – ji apnuogino merginos pilvą bei krūtis. Mergina atkreipė ne tik šventės dalyvių, bet ir internautų dėmesį – kai kurie puolė Nikitą gėdinti ir mokyti, kaip iš tiesų turėtų atrodyti konservatorius palaikanti mergina.

Tačiau netrūko ir tokių, kurie N.Klaestrup stojo ginti ir teigė, kad jos apranga neturi nieko bendra nei su moters protu, nei su  pažiūromis.

„Kodėl protinga ir turinti tam tikras politines pažiūras moteris negali atrodyti seksualiai?“ – klausė internautai.

Daugelis apkaltino merginos kritikus seksizmu ir teigė, kad skandalas dėl suknelės tik įrodo, jog šiais laikais vis dar daug tokių, kurie moterį vertina pagal drabužius, makiažą, aksesuarus ir iškart puola teisti bei vertinti intelekto lygį.

„Jei vyras vilki iki kaklo užsagstytus marškinius, ar tai savaime reiškia, kad jis yra protingas?“ – klausė internautai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.