Savamokslis snaiperis skrudina šoninę ant šautuvo vamzdžio

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 1:45 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 1:43 PM

Treniruojantis miškuose ne visada rasi būdą pasigaminti gardžius pietus. Tad šis šaulys siūlo puikią idėją, kaip paskrudinti šoninės juosteles naudojant šautuvą, rašo „Daily Mail“.

Dustinas Ellermannas, kilęs iš Teksaso, yra savamokslis snaiperis ir uolus medžiotojas. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip jis apvynioja šoninės juosteles aplink šautuvo Gemtech TREK slopintuvą ir tada pritvirtina šoninę apvyniodamas vamzdį folija. Jį filmuojantis vyras sumurma: „Jaučiuosi kaip tikras amerikietis“.

Taip paruošęs ginklą vyras pradeda šaudyti ir netrukus pasigirsta malonus čirškėjimas. Iššovus dar keletą kartų, folija nukrenta nuo ginklo – užkandis yra paruoštas. Vyras žnyplėmis nuvynioja apskrudusias juosteles ir pasigardžiuodamas ima krimsti.

Slopintuvas, kurį naudoja šiame video, pagamintas iš specialaus lydinio, kuris leidžia jam veikti esant aukštai temperatūrai ir dideliam slėgiui.

D.Elermannas dalyvavo trečiajame snaiperių varžybų, kurias rengė „History“ kanalas, sezone ir jį laimėjo. Iš Teksaso kilęs vyras vadovauja krikščioniškai stovyklai.

Parengė Eglė Tamošauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.