Moteris pamiršo, kur pastatė mašiną, ir sukėlė visus ant kojų

Turbūt kiekvienam vairuotojui bent kartą gyvenime teko pasukti galvą mėginant prisiminti, kur pastatė automobilį. Tačiau viena mergina, regis, perlenkė lazdą: pamiršusi, kur paliko automobilį, ji kreipėsi į policiją ir paskelbė internete jo paiešką, rašo „Fox News“.

F.Jerome pamiršo, kur paliko naujutėlį automobilį.<br>Facebook nuotr.
F.Jerome pamiršo, kur paliko naujutėlį automobilį.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-15 08:13, atnaujinta 2018-01-09 23:27

21-nerių Fallon Jerome atvyko iš Sautamptono į darbo interviu Stokporte savo naujuoju baltos spalvos „Seat Ibiza“ markės automobiliu. Mergina pasistatė mašiną miesto centre, netoli pastato, kuriame turėjo vykti pokalbis.

Pasibaigus interviu F.Jerome tris valandas vaikščiojo aplinkui, bandydama atrasti, kur pasistatė mašiną, tačiau jos pastangos buvo bergždžios.

Mergina puolė į paniką ir nieko nelaukusi susisiekė su policija ir vietos savivaldybe. Abi institucijos patvirtino, kad mašina nebuvo nuvilkta ar pavogta.

Puolusi į neviltį F.Jerome nusprendė ieškoti pagalbos socialiniuose tinkluose. Ji viešai kreipėsi prašydama padėti surasti jos automobilį, kurį už 4 tūkst. svarų (5,6 tūkst. eurų) nusipirko vos prieš keturias dienas.

„Mašinos ieškojau visur ir vis labiau puoliau į neviltį. Galiausiai man reikėjo pagalbos“, – kalbėjo moteris.

„Nebijojau atrodyti kvailai. Žinau, kad ši situacija tokia ir buvo. Viskas, ko norėjau, tai susigrąžinti automobilį. Buvau nusiminusi ir negalėjau sulaikyti ašarų. Siutau ant savęs dėl tokio žioplumo“, – tęsė ji.

„Susisiekiau su vietine taryba. Šie man pasakė, kad mašina nebuvo nuvilkta. Ji stovėjo gyvenamojoje gatvėje, kuri baigiasi aklaviete su netoliese esančiu praėjimu“, – pasakojo F.Jerome.

Netrukus po to, kai pasiskundė internete, savininkė savo automobilį susigrąžino. Nesitverdama džiaugsmu mergina padėkojo visiems padėjusiems socialiniame tinkle „Facebook“ ir pažadėjo, kad daugiau nebebus tokia išsiblaškiusi.

Parengė Eglė Tamošauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.