Iš Rusijos vykusio prancūzo lagamine pasieniečiai rado jo žmoną

Lenkijos pasienio pareigūnai gerokai nustebo, kai atsegė traukiniu iš Maskvos į Nicą keliaujančio šešiasdešimtmečio prancūzo lagaminą. Jame vyras vežėsi savo trisdešimtmetę rusę žmoną, rašo „Russia Today“.

Lenkijos pasieniečiams įtarimą sukėlė pernelyg didelis vyro lagaminas.<br>„Twitter“ nuotr.
Lenkijos pasieniečiams įtarimą sukėlė pernelyg didelis vyro lagaminas.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2015, 8:33 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 4:28 PM

„Užsieniečiai sugalvoja įvairiausių būdų, kaip nelegaliai kirsti sieną, tačiau tai pirmas kartas, kai žmogus randamas pasislėpęs lagamine“, – kalbėjo Lenkijos pasienietis Dariuszas Sienickis.

Lenkijos pasieniečius Terespolyje, prie Baltarusijos sienos, sudomino didžiulis lagaminas, kurį vienas vyresnio amžiaus keleivis turėjo savo kupė, todėl jie nusprendė jį patikrinti.

„Sveiki, čia mano žmona“, – pasakė pareigūnams prancūzas, kai jie atsegė lagaminą ir sutrikę iš nuostabos spoksojo į moterį.

Pasieniečiai teigė, kad moteris lagamine jautėsi gerai ir, laimei, jai neprireikė medikų pagalbos.

Rusijos pareigūnai teigia, kad maždaug 100 žmonių mėgina kirsti sieną nelegaliai. Tiems, kurie sugaunami, skiriama trejų metų nelaisvės bausmė, tačiau šiuo atveju pareigūnai nusprendė poros neteisti ir tiesiog išsiuntė atgal į Rusiją.

Ironiška, kad būdama Prancūzijos piliečio žmona rusė turi galimybę gauti Šengeno vizą, kuri jai leistų išvykti gyventi į Prancūziją neribotam laikui.

„Jei tik ji būtų sėdėjusi šalia jo, o ne įsispraudusi į lagaminą, viskas būtų buvę gerai“, – kalbėjo Lenkijos pasienio atstovas D.Sienickis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.