„Ikea“ neleido žaisti slėpynių savo parduotuvėse

Švedų baldų gamintoja „Ikea“ žlugdo slėpynes norėjusių pažaisti entuziastų planus. Tūkstančiai žmonių socialiniame tinkle „Facebook“ pasiskelbė dalyvausiantys masinėse slėpynėse viename baldų salone, tačiau „Ikea“ atstovai jų įsileisti nenori, rašo „The Daily Telegraph“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 8:25 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 4:07 PM

Tūkstančiai slėpinių entuziastų gerokai nuliūdo, kai „Ikea“ atstovai pranešė, jog sveikatos ir saugumo sumetimais masinis žaidimas jų parduotuvėje rengiamas nebus.

Praėjusiais metais šimtai žmonių dalyvavo tokiame žaidime Belgijoje ir tą patį buvo sumanyta surengti Nyderlanduose ir Čekijoje.

„(Žaidėjus) labai sunku sukontroliuoti, – aiškino „Ikea“ grupės atstovė Martina Smedberg. – Mes turime įsitikinti, kad žmonės mūsų parduotuvėse yra saugūs, o tai padaryti labai sunku, jei net nežinome, kur jie yra.“

Šįmet dalyvauti slėpynėse Amsterdame esančioje baldų parduotuvėje socialiniame tinkle užsiregistravo beveik 19 tūkst. žmonių, o kitame šalies mieste, Utrechte, dar apie 12 tūkst.

Švedijos baldų gamintojai praėjusiais metais leido surengti slėpynes vienoje Belgijos parduotuvėje klientės Elise De Rijck gimtadienio proga – tai buvo vienas moters gyvenimo planų. Šimtai žmonių tada slėpėsi po lovomis, pirkinių krepšiais ir netgi šaldytuvuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.