Čečėnijos lyderis R.Kadyrovas dievina kačiukus

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas, vadinamas viduramžių tironu dėl savo valdymo, visuomet atrodo tvirtas ir griežtas. Tačiau socialiniuose tinkluose aktyviai veikiantis politikas ten atskleidžia savo kitą – gležnąją ir švelniąją – pusę. Ten jis kelia nuotraukas, kuriose meiliai glėbesčiuoja kačiukus, rašo „Daily Mail“.

Instagram nuotr
Instagram nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 10:34 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 12:45 PM

R.Kadyrovas į valdžią atėjo jėga, jėga ją ir išlaiko. Kalbama, kad 38 m. Čečėnijos lyderis turi 300 asmenų sąrašą, kuriais turi būti atsikratyta. Tačiau brutalią savo valdymo pusę vyras užmaskuoja socialiniuose tinkluose, kur be paliovos kelia savo nuotraukas.

Aštuonių vaikų tėvas socialiniame tinkle „Instagram“ yra paskelbęs apie 4,8 tūkst. įrašų ir turi apie 905 tūkst. sekėjų. Be nuotraukų iš įvairių susitikimų, lyderis ten mielai dalinasi kadrais, kuriuose glosto pūkuotus kačiukus, glaudžiasi prie tigriuko ir klausosi paukščių čiulbėjimo.

2013 m.gegužę jis dalijosi nuotrauka su baltą kačiuką laikančia garsia aktore Elizabeth Hurley, kuri tuo metu lankėsi Čečėnijoje ir su aktoriumi Gerard'u Depardieu filmavosi filme. Pastarasis aktorius – geras R.Kadyrovo draugas. Nuo tada, kai prancūzų aktorius nusprendė priimti Rusijos pilietybę, bičiuliai tapo neišskiriami – kartu švenčia gimtadienius ir leidžia laiką.

Regis, katės – didelė R.Kadyrovo aistra: „Instagram“ pilna nuotraukų, kur šie švelnūs naminiai gyvūnai tupi vyrui ant pečių ar guli įsitaisę tarp jo rankų. Dar kitoje nuotraukoje galima pamatyti, kaip ant žemės atsigulęs Čečėnijos lyderis glaudžiasi ir prie mažo tigriuko arba kita – kurioje jis laiko gyvūną glėbyje. Tiesa, šiuos laukinius gyvūnus labai mėgsta ir lyderio sąjungininkas, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Pamačius vien tokius kadrus sunku atspėti, kad šis žmogus su savo bendražygiais yra kaltinamas pagrobimais, žmogžudystėmis ir kankinimais. Būtent taip vyras ir atėjo į valdžią.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.