Šaudynės Austrijoje: sunervino gaidys, o peršovė kaimyną

Neįprastas incidentas užfiksuotas Austrijoje, Karintijos regione. Pranešama, kad čia vienas 54 metų vyras peršovė savo 81 metų kaimyną, neapsikentęs iš kaimyno kiemo sklindančio gaidžio giedojimo.

Austras taikėsi į jį erzinusį gaidį, bet peršovė kaimyną<br>AFP nuotr.
Austras taikėsi į jį erzinusį gaidį, bet peršovė kaimyną<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-24 09:28, atnaujinta 2018-01-08 10:51

Anot portalo „The Local“, pneumatinį ginklą gaidžio suerzintas vyriškis norėjo panaudoti prieš paukštį: sėdo į automobilį, sustojo netoli kaimyno namo ir šovė taikydamasis į gyvūną iš nedidelio atstumo. Tuo metu garbaus amžiaus kaimynas kapstėsi darže.

Gaidžiui kulkos išvengti pavyko. Vietoje to buvo peršautas pensininkas, kuris vėliau teigė pajutęs stiprų skausmą rankoje ir kelyje. Viską matęs liudininkas iškvietė policiją ir medikus – pastarieji sužeistąjį sraigtasparnius išgabeno į ligoninę.

Supratęs, kad nepataikė, šaulys mėgino sprukti, o tada prasidėjo gaudynės, kuriose šaudžiusį kaimyną vaikėsi keli policijos automobiliai ir sraigtasparnis. Galiausiai šaulį sulaikė policijos antiteroristinio dalinio pareigūnai.

Tiesa, šaudęs kaimynas atsipirko lengva bausme – prisipažinęs dėl incidento jis gailėjosi ir iš jo tiesiog buvo atimtas pneumatinis bei kiti ginklai. Tiesa, peršautas pensininkas dar gali pateikti kaltinimus dėl sužalojimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.