Prisijuokavo: trys nevykę balandžio 1-osios pokštai

Balandžio 1-osios pokštai gali baigtis ir ašaromis.<br>„YouTube“ nuotr.
Balandžio 1-osios pokštai gali baigtis ir ašaromis.<br>„YouTube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 4:02 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:14 PM

Balandžio 1-oji turėtų būti skirta juokui, tačiau kai kurie pokštai gali baigtis ir ašaromis. „The Daily Mirror“ surinko 11 atvejų, kai Melagių dienos juokeliai visiškai nesusisekė. Kas verkė, o kas net atsidūrė už grotų.

1. Nepravirkdykite savo dukrelės. Kai jauna mama savo dukroms automobilyje džiugiai praneša, kad tėtis į namus parsineš šuniuką, viena mažylių tiesiog puola į euforiją. Tačiau netrukus moteris, nors ir švelniai, sudaužo mergaitės svajonę pasakydama, kad tai tebuvo Melagių dienos pokštas. Mažylė, žinoma, apsiverkė.

2. Nepokštaukite apie žmogžudystę. Viena amerikietė smarkiai suklydo nusprendusi per Melagių dieną paskambinti savo seseriai ir jai pasakyti, kad nužudė savo vyrą. Tenesio valstijoje gyvenanti Susan Hudson į ragelį ištarė tokius žodžius: „Nušoviau savo vyrą. Kuopiu netvarką. Palaidokime jį kartu“. Nereikia nė sakyti, kad toks pokštas baigėsi policijos vizitu – S.Hudson buvo uždėti antrankiai.

3. Žudynės – ne juokai. JAV vis pasitaikančios žudynės mokyklose tikrai neturėtų būti balandžio 1-osios pokštų dalis. Bet būtent taip nusprendė pajuokauti vienos mokyklos Virdžinijos valstijoje auklėtinis, savo mamai nusiuntęs žinutę apie šūvius. Savaime suprantama, išsigandusi moteris iškart paskambino į policiją – į mokyklą iškart atvyko pareigūnai. Supratę, kad buvo apgauti ir iššvaistė daug brangaus laiko, jie netrukus sulaikė paauglį.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.