Internetą sprogdina vulgarus „koloradinių“ mokinukių šokis

Vulgarus merginų šokis vadinasi „Mikė Pūkuotukas ir bitės“<br>Youtube nuotr.
Vulgarus merginų šokis vadinasi „Mikė Pūkuotukas ir bitės“<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 6:31 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 10:08 PM

Socialiniuose tinkluose paskutinėmis dienomis plinta provokuojantis merginų iš Rusijos šokis. Internautų dėmesį patraukė ne tik vulgarūs šokių judesiai, bet ir merginų apranga. Internautai juokauja, kad save „bitutėmis“ vadinančios mokinės iš tiesų labiau primena „kolorado vabalus“.

Mokyklinio amžiaus merginų grupė pavadinimu „Šventas Georgijus“, surengė pasirodymą, kurio vaizdo įrašas ėmė žaibiškai plisti internete. Iš Rusijos Orenburgo miesto kilusios merginos choreografinę kompoziciją repetavo būsimai šventei – gegužės 9-ajai, kai Rusijoje iškilmingai bus minima Pergalės diena.

Jų šokis buvo pavadintas „Mikė Pūkuotukas ir bitės“. Vaizdo įraše matyti, kaip pasirodymo pradžioje scenoje iš tiesų vaikšto meška apsirengęs žmogus, o fone girdėti bičių zyzimas. Vėliau į sceną energingai suplūsta merginos, kurios vilki dryžuotas, oranžinės ir juodos spalvų trumputes sukneles ir ima šokti itin provokuojantį šokį.

Nesunku suprasti, kas įkvėpė merginų aprangą – tokių spalvų yra Georgijaus juostelės. Kad spalvos nepasirinktos atsitiktinai, nurodo ir minėtas merginų grupės pavadinimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.