Pasigirdus šauksmams bagažo skyriuje teko nutupdyti lėktuvą

Į Los Andželą skridęs „Alaska Airlines“ lėktuvas buvo priverstas apsigręžti ir sugrįžti į Sietlo oro uostą po to, kai bagažo skyriuje liko uždarytas krovėjas. Vyras ten užmigo ir pabudo tik tada, kai lėktuvas jau kilo, rašo „Fox News“.

Krovėjas užmigo bagažo skyriuje.<br>Twitter nuotr.
Krovėjas užmigo bagažo skyriuje.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:03 PM

Praėjus vos keliolikai minučių po pakilimo, lėktuvo pilotai ir pirmosios klasės keleiviai išgirdo šauksmus ir beldimą bagažo skyriuje. Orlaivio pilotas iškart nutarė apsisukti ir pradėti avarinį nusileidimą.

„Manau, kad mes girdime garsus iš bagažo skyriaus, – pranešė pilotas skrydžių centrui. – Ten gali būti žmogus, todėl mes turime grįžti“.

Lėktuvas buvo nutupdytas, o bagažo skyriuje iš tiesų buvo rastas žmogus. Jis buvo užmigęs skyriuje, kuriame gabenami gyvūnai, tad temperatūra ir slėgis ten buvo normalus. Vyrą apžiūrėję medikai nustatė, kad jokių sveikatos sutrikimų jis nepatyrė.

Krovėju dirbantis vyras pasakojo, kad paprasčiausiai užmigo bagažo skyriuje. Trys kolegos jo pasigedo, mėgino jam skambinti, tačiau su vyru nepavyko susisiekti. Kolegos nesuradę jie nusprendė, kad šis anksčiau baigė pamainą ir išvyko namo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.