Naujosios Zelandijos politikas atsiprašė už plaukų tampymą

Naujosios Zelandijos ministras pirmininkas Johnas Key prisižaidė. Jam teko atsiprašyti kavinės darbuotojos už tai, kad nuolat tampė jos į uodegą surištus plaukus.

J.Key taip elgdamasis tenorėjo pasirodyti linksmas ir žaismingas.<br>AP nuotr.
J.Key taip elgdamasis tenorėjo pasirodyti linksmas ir žaismingas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 10:06 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:59 AM

Lankydamasis kavinėje, kuri yra šalia jo namų, J.Key vis neatsispirdavo timptelėti darbuotojos plaukų, nors ji ir prašė ministro nustoti šitaip elgtis, rašo „Associated Press“.

Trečiadienį kavinės darbuotoja tinklalapyje „The Daily Blog“ paskelbė anoniminį laišką, kuriame teigė, jog J.Key taip elgtis pradėjo praėjusiais metais po sėkmingų rinkimų. Toks ministro elgesys tęsėsi ir įpusėjus kovui.

Mergina rašė, kad iš pradžių dėl tokio elgesio ji nieko nesakė ir nesiskundė. Darbuotoja manė, kad J.Key tenorėjo pasirodyti „žaismingas ir linksmas“.

Vis dėlto pamažu toks elgesys darbuotoją ėmė erzinti. Todėl ji pasiskundė J.Key apsaugininkui, pasakė ministrui „ne“ ir pagrūmojo jam pirštu.

Bet toks perspėjimas nepadėjo ir kito apsilankymo metu – J.Key vėl timptelėjo darbuotoją už plaukų. Darbuotojai trūko kantrybė ir ji rėžė, kad jei J.Key taip pasielgs dar kartą, ji jam trenks.

„Man tai tikrai nepatiko. Jaučiausi bejėgė ir suerzinta, todėl išėjau pro galines duris ir pravirkau“, – dėstė darbuotoja.

Ji pasakojo, kad po šio įvykio praėjus nedaug laiko ministras vėl užėjo į kavinę. Šį kartą jis atnešė du butelius vyno iš savo vynuogyno ir įteikė darbuotojai.

J.Key atsiprašė darbuotojos, nes esą nesuprato, kad jo elgesys ją šitaip erzino.

J.Key biuras išleido pranešimą, kuriame teigiama, kad ministras šioje kavinėje dažnai lankosi su žmona ir palaiko gerus santykius su darbuotojais.

„Jis norėjo pasirodyti linksmas ir tikrai nenorėjo, kad darbuotoja pasijustų nepatogiai. Todėl jos atsiprašė“, – teigiama pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.