Rusijos prezidentas V. Putinas randa laiko ir vaikams

Vladimiras Putinas į aukščiausias valdžios viršūnes Rusijoje iškilo dar 1999 metais, kai Borisas Jelcinas paskyrė jį savo įpėdiniu. Per tą laiką jis tapo pačiu galingiausiu rusu šalyje ir vienu svarbiausių politikų pasaulyje. V.Putinas įvairiomis nuotraukomis mėgsta rodyti, kad yra tikras vyras, bet demonstruoja ir švelniąją savo asmenybės pusę, pabrėžia „The Business Insider“.

V.Putinas mėgsta parodyti tautai, kad yra vaikus mylintis prezidentas.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
V.Putinas mėgsta parodyti tautai, kad yra vaikus mylintis prezidentas.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2015, 7:20 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:11 PM

Rusijos, kur valdžios atidžiai kontroliuojama žiniasklaida padeda Kremliui kurti galingo prezidento V.Putino kultą, žmonės iš tiesų tiki tuo, kas jiems rodoma: kad lyderis, kai reikia, yra „kietas“ vyrukas, o šiaip myli vaikus, gyvūnus ir apskritai linksmintis.

Koks yra tikrasis V.Putinas, taip ir neaišku. Nemažai Rusijos gyventojų lyg ir supranta, kad visos tos nuotraukos, rodančios atlapaširdį, šiltą prezidentą, yra ciniškos pastangos didinti V.Putino kultą.

Vis dėlto kartais jo emocijos atrodo tikros. Pavyzdžiui, 2012 metais, kai buvo išrinktas trečiajai kadencijai prezidento poste, V.Putinas net viešai apsiverkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.