V. Putino draugė A. Kabajeva pasirodė papilnėjusi

Kai kovą dingus Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui pradėjo sklisti gandai, kad jis palaikė esą Šveicarijoje jam kūdikį pagimdžiusią Aliną Kabajevą, Kremlius tokias kalbas griežtai neigė. Bet tai galėjo būti tiesa.

Renginyje Maskvoje pasirodžiusi A.Kabajeva laisva suknele tikriausiai bando paslėpti antsvorį, atsiradusį po gimdymo.
Renginyje Maskvoje pasirodžiusi A.Kabajeva laisva suknele tikriausiai bando paslėpti antsvorį, atsiradusį po gimdymo.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 22, 2015, 8:51 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 9:51 AM

Rusijos žiniasklaidoje intensyviai aptariamas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad V.Putino draugė A.Kabajeva atrodo akivaizdžiai priaugusi svorio ir, kaip teigė ne vienas internautas, „pavargusi ir pasenusi“.

Tai buvo pirmasis 32 metų buvusios gimnastės pasirodymas viešai po daugiau nei dviejų mėnesių, tad nenuostabu, kad Rusijoje vėl klausiama, ar A.Kabajeva kovo pradžioje iš tiesų nepagimdė V.Putinui dukters.

Kai tada Rusijos prezidentas kelias dienas nepasirodė viešai, buvo pradėtos svarstyti įvairiausios versijos, kas jam galėjo nutikti. Kalbėta apie sunkią ligą, planuojamą karą su Vakarais, vidines Kremliaus intrigas.

Vis dėlto viena realiausių teorijų palaikytas Šveicarijos laikraščio „Corriere Del Ticino“ pranešimas, kad V.Putino mylimoji šioje šalyje, privačioje klinikoje prie Lugano, pagimdė mergaitę.

Esą pora iš Rusijos ligoninėje Tičino kantono Sorengo miestelyje buvo rezervavusi dvi palatas. Vieną – sau ir vaikui, o kitą – apsauginiams. Palatos buvo užimtos kelias dienas.

V.Putinas ir A.Kabajeva esą išvyko iš Maskvos norėdami išvengti viešumo ir Šveicarijoje praleido visą tą savaitę, kai Rusijoje netilo gandai dėl prezidento. Kliniką Sorenge V.Putinui neva rekomendavo geras jo draugas, buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi.

Tada Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tokias kalbas griežtai paneigė, bet dabar jos atsinaujino – dėl pasikeitusios A.Kabajevos išvaizdos.

Buvusi olimpietė pasirodė mergaičių gimnasčių konkurse Maskvoje, kuris buvo surengtas Pergalės dienos proga. Paauglės buvo aprengtos karinėmis uniformomis, o renginyje dalyvavo ir į pensiją išėję kariškiai.

Rusus sudomino tai, kad A.Kabajeva ne tik atrodė gerokai papilnėjusi, bet ir buvo apsivilkusi neįprastai palaidą suknelę. Paprastai moteris renkasi labiau aptemptus drabužius, tad ji galbūt norėjo paslėpti antsvorį.

2013 metų birželį iširo tris dešimtmečius trukusi 62-ejų V.Putino santuoka su Liudmila. Jau tada sklandė gandai, kad skyrybų priežastis buvo Rusijos prezidento noras sukurti naują šeimą su A.Kabajeva.

Tiesa, tais pačiais 2013-aisiais išleistoje V.Putino biografijoje skelbiama, kad šalies lyderio romanas su buvusia gimnaste apskritai tėra jo ryšių su visuomene komandos pramanas.

Knygos „Putinas“ autorius politologas Stanislavas Belkovskis rašė, kad V.Putinas gali būti „latentinis homoseksualas“. Prezidentui esą atgrasus seksas, o gyvūnai patinka labiau nei žmonės ir yra geriausi jo draugai. („Newsru.com“, „Daily Mail“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.