Kiaulystė per vestuves: jaunuosius užgožė svečių piršlybos

Vestuvės yra šventė, kai nuotaka ir jaunikis gali pelnytai tikėtis didžiausio dėmesio. Tačiau kaip turėtų jaustis jaunavedžiai, jei vakaro pabaigoje visi kalba ne apie jų šventę, o apie vestuvių metu įvykusiais svečių piršlybas. Būtent taip atsitiko vienai jaunavedžių porai, rašo „Daily Mail“.

Piršlybos per vestuves – didžiulė etiketo klaida.
Piršlybos per vestuves – didžiulė etiketo klaida.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2015, 4:24 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 2:33 AM

Internete žaibiškai išplito daugybę internautų supykdžiusi nuotrauka. Joje užfiksuota, kaip prieš jaunųjų akis įvyksta piršlybos – vestuvių svečias pasiperša savo merginai.

Nuotrauka susilaukė daugiau nei 1000 komentarų, o sužadėtiniai buvo išvadinti nesusipratėliais ir nemandagiausiais svečiais.

Pro internautų akis neprasprūdo ir suvaidinta nuotakos šypsena. Nos jaunoji mėgino maloniai šypsotis, buvo akivaizdu, kad ji tai daro dirbtinai.

„Jos šypsena sako „sveikinu“, jos akys sako „ta kalė“, – rašė vienas internautas.

„Nuotaka puikiai slepia savo žmogžudystę“, – šaipėsi kitas.

Neaišku, ar jaunavedžiai žinojo, kad jų šventės metu įvyks piršlybos, tačiau internautai pasiuto. Jie siūlė jaunavedžiams atkeršyti ir per susižadėjusios poros vestuves pranešti, kad jie laukiasi kūdikio.

„Kad ir kokios erzinančios gali būti poros savo vestuvių dieną, yra visiškai nepriimtina užgožti nuotaką ir jaunikį pasiperšant per jų ypatingą dieną, – aiškino etiketo specialistas Williamas Hansonas. – Ne kuo geriau, jei jūs iš anksto apie tai įspėjate. To iš viso nereikėtų daryti. Tai jų diena, už kurią jie moka“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.