Girtas lenkas Marmaryje dėl nuogos žmonos sumušė 7 žmones

Lenkų pora buvo deportuota iš Turkijos po to, kai girtas vyras viename kurorte sumušė 7 žmones, tarp jų ir du policininkus, po to, kai jo žmona nuoga nuėjo prie baseino. Porai taip pat uždrausta 5 metams atvykti į šalį.

Girtas lenkas Turkijos kurorte dėl nuogos žmonos prie baseino sumušė 7 žmones.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Girtas lenkas Turkijos kurorte dėl nuogos žmonos prie baseino sumušė 7 žmones.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2015, 3:28 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 5:01 PM

Apie incidentą, remdamasis Turkijos žiniasklaida, pranešė Lenkijos portalas tvn24.pl. Kaip rašoma pranešime, pora į Marmario kurortą Egėjo jūros akrantėje atskrido gegužės 31 d. iš Jungtinės Karalystės.

Atvykus į viešbutį, moteris išsirengė nuogai ir su cigarete rankoje laiką leido prie baseino. Tuo metu jos sutuoktinis girtas miegojo. Kai viešbučio darbuotojai jį pažadino, kad paprašytų žmoną vesti į kambarį, vyriškis juos užpuolė. Kliuvo ir dviem atsitiktiniams turistams iš Rusijos.

„Labai susijaudinau, kai pamačiau, kad mano žmona yra nuoga. Reagavau agresyviai“, – vėliau policijoje teisinosi lenkas.

Viešbučio darbuotojai iškvietė policiją. Pora užpuolė ir pareigūnus. Lenkai kuriam laikui buvo nuraminti tik ašarinėmis dujomis ir sukišti į policijos automobilį.

tačiau istorija tuo nesibaigė. Vyras agresyviai elgėsi ir policijos komisariate. Jis sumušė policijos iškviestą vertėją, sudaužė du monitorius ir fakso aparatą. Tuo tarpu moteris nusišlapino apklausos kambaryje.

Skundus dėl poros elgesio pateikė šeši žmonės, neskaitant vertėjo. Teisme lenkas bandė pasiteisinti, kad į jo gėrimus galėjo būti primaišyta narkotinių medžiagų ir tai paaiškintų jo elgesį.

Teismas nusprendė porą deportuoti ir uždrausti atvykti į šalį artimiausius 5 metus. Sutuoktiniai su policijos palyda buvo nuvežti į oro uostą ir įsodinti į lėktuvą, skrendantį atgal į Jungtinę Karalystę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.