Mokytojai – 22 metai kalėjimo už seksą su mokiniais

„Jei manęs nekęsite – aš suprasiu“, – teisme sakė amerikietė anglų kalbos mokytoja savo mokiniams, su kuriais turėjo lytinių santykių. Aistrų paaugliams nevaldžiusi pedagogė dabar turės leisti dienas kalėjime.

J.Fichter nemanė, kad intymūs ryšiai pakenks jos mokiniams.
J.Fichter nemanė, kad intymūs ryšiai pakenks jos mokiniams.
J.Fichter nemanė, kad intymūs ryšiai pakenks jos mokiniams.
J.Fichter nemanė, kad intymūs ryšiai pakenks jos mokiniams.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 3:21 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 5:11 AM

Anglų kalbos mokytoja Jennifer Fichter iš Leiklando miesto Floridos valstijoje už seksą su trimis savo mokiniais turės kalėti 22-ejus metus.

Moteris teisme atsiprašinėjo už savo elgesį, tačiau teisėja trisdešimtmetę pavadino išnaudotoja ir pasiuntė už grotų daugiau nei dviems dešimtmečiams.

Moteris ne tik mylėjosi su savo septyniolikmečiais mokiniais, tačiau net ir laukėsi nuo vieno jų kūdikio.

Teisme buvo paleistas telefoninio pokalbio įrašas, kuriame girdėti, kaip moteris prisipažįsta, jog atliko abortą ir atsikratė vieno iš savo mokinių kūdikio.

Ji taip pat prisipažino ne kartą mylėjusis su dar keliais savo mokiniais.

„Viskas, ką noriu pasakyti – atsiprašau“, – sakė moteris susirinkusiems teismo salėje.

Anksčiau per teismo posėdžius moteris šypsodavosi ir neprašė pasigailėjimo, tačiau paskutiniame posėdyje ji nevaldė ašarų ir atsiprašinėjo.

„Norėčiau, kad būtų galima viską sugrąžinti. Žinau, kad mano žodžių nepakaks“, – sakė mokytoja.- Aš nekenčiu to, ką padariau vedama savanaudiškumo“.

Moteris teigė, kad mylėdamasi su mokiniais nemanė, jog tai gali jiems pakenkti – paaugliai tai darė savo noru. Tačiau dabar esą ji supratusi, kaip siaubingai elgėsi.

Moterį ypač smerkė vaikinų tėvai. Jie teigė, kad su mokiniais miegojusi moteris sugriovė paauglių gyvenimus. Su jais 30-metė susitikdavo vakarėliuose, mieste, mylėdavosi savo bute ar net paauglių miegamuosiuose, kai jų tėvų nebūdavo namuose.

„Skaudu,- kalbėjo vieno vaikino motina. – Savo akimis mačiau, kaip prarandu sūnų. Negalėjau padaryti nieko, kad jį pasiekčiau“.

Prokurorai teigė, kad J.Fichter meluodavo paauglių tėvams ir tą patį daryti kurstydavo ir mokinius. Apie slaptus mokytojos susitikimus išsiaiškino vieno paauglio motina, kuri rado slaptus sūnaus susirašinėjimus su mokytoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.