Pianinu skambinantis benamis tapo interneto sensacija

Benamio talentas sužavėjo milijonus.<br>Youtube nuotr.
Benamio talentas sužavėjo milijonus.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 1:17 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 5:45 AM

Floridoje praeiviams pianinu grojęs benamis amerikiečius sužavėjo savo talentu. O po to, kai internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame vyras groja, jis susilaukė netikėtos šlovės, rašo „The Independent“.

Buvęs JAV karinio laivyno narys Donaldas Gouldas kažkada svajojo dirbti muzikos mokytoju. Tačiau jo viltis sužlugdė priklausomybė nuo svaigalų – vyras visiškai nusirito ir išėjo į gatvę, kai 1998 m. mirė jo žmona.

Įmonė „Sarasota Keys“ neseniai sugalvojo projektą – pastatė menininkų dekoruotus pianinus netikėtose miesto vietose, o jais groti galėjo visi, kas nori.

Benamis D.Gouldas šia proga pasinaudojo, o jo atliekami kūriniai sužavėjo visus praeivius. Vyras nesitikėjo, kad netrukus jį kvies į televizijos laidas, o jo atliekamos muzikos internete klausysis milijonai.

„Maniau, kad padėsiu kepurę ant pianino ir užsidirbsiu kelis dolerius, – sakė vyras. – Nesitikėjau, kad viskas taip pasisuks“.

Dabar vyras netgi sulaukė pasiūlymų nuolatos groti viename bare. Kelios gatvėje sugrotos dainos galbūt vėl pastatys D.Gouldą ant kojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.