Indijoje įsimylėjėlių pora ryžosi kraupiam dalykui

Indų įsimylėjėlių pora,

Indijoje įsimylėjėlių pora ryžosi kraupiam dalykui.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Indijoje įsimylėjėlių pora ryžosi kraupiam dalykui.<br>123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 16, 2015, 2:31 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 9:27 PM

Pasak policijos, poros, kurią dienraštis „Times of India“ įvardijo kaip Rajveerą Singhą (Radžvirą Singhą) ir Shabnam Ali (Šabnam Ali), – būklė buvo stabili po to, kai jie trečiadienio popietę buvo rasti persirėžę gerkles ir gulintys kraujo klane Tadž Mahalo teritorijoje.

„Ši pora, kurios vienas narys yra hinduistas, o kitas – musulmonas, mėgino nusižudyti prie Tadž Mahalo“, – sakė policijos vyriausiojo inspektoriaus pavaduotojas Aseemas Chaudhary (Asimas Čaudharis).

„Mergina persirėžė gerklę pirma, o ją pasekė vaikinas“, – pridūrė jis.

Skirtingų kastų arba tikėjimų narių santuokos kai kuriuose Indijos regionuose tebėra vertinamos itin nepalankiai ir gali netgi išprovokuoti vadinamuosius nužudymus dėl garbės, šeimoms siekiant išsaugoti savo orumą.

„Shabnam ir aš labai stengėmės įtikinti savo tėvus, kad jie leistų mums susituokti, bet riba tarp tikėjimų išliko didžiausia kliūtis, – „Times of India“ citavo R.Singhą. – Padarėme tai, kai visi kiti įmanomi būdai mums likti kartu nepasiteisino.“

Tadž Mahalas, kuris yra vienas iš pagrindinių turistų traukos centrų Indijoje, buvo pastatytas Mogolų imperijos padišacho Jahano (Džahano) savo mylimai žmonai Mumtaz Mahal, kuri mirė gimdydama 1631 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.