Modelio filmavimą JAV paplūdimyje netikėtai sudrumstė migrantai

Iš laivo, kuris priplaukė neįprastai arti kranto, pasipylė migrantai.<br>„YouTube“ nuotr.
Iš laivo, kuris priplaukė neįprastai arti kranto, pasipylė migrantai.<br>„YouTube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2015, 6:52 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 6:12 PM

Vieno modelio vaizdo įrašo filmavimą Majamio paplūdimyje netikėtai sutrukdė nelegalūs migrantai. Laivu jie priplaukė arti kranto ir iššokę pasileido bėgti per paplūdimį, skelbia „The Independent“.

Ekaterina Juskowski paplūdimyje filmavo savo draugę, kai netikėtai pamatė valtį, kuri buvo neįprastai priartėjusi prie paplūdimio.

Moteris trumpam nustojo filmuoti, kai laivas buvo ryškiai matomas fone. Bet vėl pradėjo įrašinėti, kai iš jo netikėtai iššoko maždaug 9 vyrai ir per bangas nuskuodė į paplūdimį.

Kalbėdamas su „Broward Palm Beach New Times“ JAV pasienio patrulių atstovas Frankas Milleris sakė, jog šis vaizdo įrašas liudija, kaip smarkiai imigrantai yra įsitikinę, jog pateks į JAV.

Jis taip pat teigė, kad dažnai nusikaltėlių grupės, kurios gabena šiuos žmones, paleidžia migrantus ir narkotikų siuntas Floridos pakrantėje.

Šios valstijos pakrantė yra tokia ilga, kad joje visoje kruopščiai patruliuoti neįmanoma. Per pastaruosius metus Floridos pakrantėje kontrabandos gabenimas suaktyvėjo.

JAV pakrantės patrulių ir pakrantės sargybos surinkta informacija rodo, kad per praėjusius metus Floridoje įvyko tūkstančiai panašių incidentų.

Daugelis migrantų, kuriuos sulaikė valdžios institucijos, atvyko iš Kubos, Haičio ir kitų Karibų salų, kurios yra už kelių šimtų kilometrų nuo pietinio Floridos taško.

Taip pat kaip ir migrantai iš Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų, kurie bando pasiekti Europą, migrantai, keliaujantys į JAV, taip pat nusikaltėlių grupuotėms moka didžiules pinigų sumas už kelionę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.