Italijoje grybautojai rado prieš 20 metų dingusį psichiatrą

Italijoje rastas prieš 20 metų

Išėję pagrybauti italai miške aptiko kai ką itin netikėto.<br>Ria Novosti asociatyvi nuotr.
Išėję pagrybauti italai miške aptiko kai ką itin netikėto.<br>Ria Novosti asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2015-11-09 20:26, atnaujinta 2017-10-05 02:35

Vyras buvo aptiktas miške Toskanos srityje Italijos vakaruose. Paaiškėjo, kad jis ten gyveno nuo 1995 metų. Tada jam buvo 26 metai, jis sirgo depresija ir nusprendė palikti civilizaciją.

Atsiskyrėlis apsigyveno Kala Violinos kyšulyje rezervate Toskanos šiaurėje. Po kelerių metų jo paieškos buvo nutrauktos. 2010 metais jis buvo oficialiai paskelbtas mirusiu.

Ortizo būstą atsitiktinai aptiko grybautojai. Pasak jų, ispanas gyveno palapinėje. Jis jiems papasakojo, kad gimė Sevilijoje ir anksčiau buvo psichiatras, taip pat parodė savo pasą, bet įspėjo, kad paliks savo prieglobstį, jeigu jie kam nors papasakos, kur jis yra.

Nežinoma, ar grybautojai pažadėjo Ortizui tylėti, bet, grįžę namo, jie pranešė apie savo radinį vietos organizacijai, padedančiai ieškoti dingusių žmonių. Per mėnesį pavyko susisiekti su Ortizo artimaisiais. Jo tėvai tučtuojau atskrido į Italiją, kad susitiktų su sūnumi, bet paaiškėjo, kad jis vėl dingo, nepalikęs jokių pėdsakų.

Artimieji sako ketiną tęsti paieškas. Ortizo motina pareiškė, jog ji gerbia savo sūnaus norą būti laisvam, bet nenusiramins tol, kol negalės jo vėl apkabinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.