Internautai Kalėdų atvirukus siųs vienišiausiam mokyklinukui

Internautai nusprendė suvienyti jėgas, kad praskaidrintų Kalėdas vienišiausiam Jungtinės Karalystės mokyklinukui. Dešimtmetis yra vienintelis nedidelėje saloje gyvenantis mokinys.

internautai nusprendė pradžiuginti vienišą mokyklinuką šimtais kalėdinių sveikinimų.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
internautai nusprendė pradžiuginti vienišą mokyklinuką šimtais kalėdinių sveikinimų.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Čia pateiktos kampanijos taisyklės.<br>„Reddit“ nuotr.
Čia pateiktos kampanijos taisyklės.<br>„Reddit“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 10:38 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 7:36 PM

Aronas Andersonas gyvena Aut Skerio saloje, kuri yra šimtus kilometrų nutolusi nuo Škotijos pakrantės. Šis berniukas yra vienintelis mokinys savo mokykloje, rašo „The Mashable“.

A.Andersono pamokos vyksta pastate, kuriame yra vos du kambariai. Mokinukas turi vieną mokytoją.

Pasak „The Telegraph“, artimiausi šio berniuko draugai saloje yra antys, avys ir jo šuo. Mažytėje saloje sukasi vos 70 gyventojų.

Per pastarąsias pora savaičių šio vienišo berniuko istorija palietė daugybės Jungtinės Karalystės gyventojų širdį. Tad internautai pradėjo kampaniją, kurios tikslas yra išsiųsti A.Amdersonui kuo daugiau Kalėdų atviručių.

Tokia graži idėja kilo tinklalapio „Reddit“ moderatoriui slapyvardžiu „BesottedScot“. Ji sulaukė labai daug dėmesio visoje šalyje.

„Praėjusią savaitę paskambinau į jo mokyklą ir pranešiau jiems apie šiuos planus. Taip pat rekomendavau, kad jo tėvai ir/ar mokytojas padėtų jam atplėšti visus sveikinimus“, – rašė sumanytojas.

„Aš nuoširdžiai noriu, kad jo veidą nutviekstu kuo platesnė šypsena. Tad, prašau, įrašykite savo atvirutėse po trumpą žinutę, kad taip pat išreikštumėte savo palaikymą!

Mes čia turime 20 tūkst. prenumeratorių. Jei bent vienas procentas iš jūsų išsiųs po atvirutę, vienišą berniuką Kalėdų dieną pradžiugins bent 200 sveikinimų! Tikiuosi, kad pasielgsite taip, kad galėčiau jumis didžiuotis, ir išsiųsite šiek tiek šventinio džiaugsmo“, – rašė „BesottedScot“.

Šiuo sumanymų žmonės ėmė sparčiai dalintis ir socialiniame tinkle „Facebook“, tad šis žodis jau perskriejo Atlantą ir pasiekė JAV gyventojus.

„Tai bus pirmoji žiema, kai jis yra vienintelis mokinys, tad sunku pasakyti, kaip jam seksis“, – teigė A.Andersono mama.

„Man gaila, kad Aronas mokykloje yra vienuj vienas – bet iš tiesų jis yra laimingas. Leisdamas daug laiko su suaugusiaisiais jis tapo gan subrendęs, tačiau jis be abejonės mėgaujasi kelionėmis į Jungtinę Karalystę, kur gali susitikti su kitais vaikais“, – tęsė berniuko mama.

Mažytėje saloje nėra daug žmonių, su kuriais A.Andersonas galėtų pasišnekėti, tačiau jei ši Kalėdinė kampanija bus sėkminga, jis greit sužinos, kad pasaulyje yra daugybė žmonių, kurie nori su juo bendrauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.