Užsisakė „Kindle“ skaityklę – gavo paciento auglį

Gyvenime visiems pasitaiko suklysti ar susimaišyti, taip pat ir pašto kurjeriams. Dėl tokios klaidos vienas vyrukas, kuris užsisakė elektroninę knygų skaityklę „Kindle“ liko gerokai priblokštas, kai išpakavo siuntinį – vyras vietoj laukto įrenginio gavo paciento auglio pavyzdį, rašo BBC.

Vyras vietoj „Kindle“ skaityklės gavo paciento auglio pavyzdį.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Vyras vietoj „Kindle“ skaityklės gavo paciento auglio pavyzdį.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2016, 8:08 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 7:42 AM

Jemesas Pottenas pasakojo, kad išpakavęs „FedEx“ paketą jo viduje rado dėžę su užrašu: „paciento auglys – pavyzdys viduje“.

Siuntinys ir Kalifornijos, kurį gavo 37 metų vyriškis, gyvenantis Bristolyje, Kotame, buvo skirtas Londono Karališkajai laisvajai ligoninei.

„Kai jį atidariau patyriau trumpą šoką“, – pasakojo jis.

Karališkoji laisvoji ligoninė pranešė, kad žino, jog siuntinys „skirtas vienai iš jos institucijų buvo pristatytas adresu Bristolyje“.

„Jei mes buvome numatytas gavėjas, lauksime atsakymų iš siuntų įmonės, kurie paaiškins kaip buvo padaryta ši klaida“, – teigė ligoninė.

„FedEx“ teigė, kad „apgailestauja dėl klaidos“ ir „apsvarstys ateities pakeitimus (siuntų pristatymo) procesui“.

J.Pottenas pasakojo, kad įmonė jam skambino ketvirtadienį pranešti, kad bandė pristatyti siuntinį, tačiau jo nebuvo namuose.

Vyras sakė, kad paskambino įmonei ir vairuotojas sugrįžo atgal prie jo namų.

„Mano vardas buvo ant siuntinio išorės, tačiau turinys buvo ne toks, kokio tikėjausi“, – sakė aplinkosaugos konsultantu dirbantis J.Pottenas.

„Aš neatidariau dėžės, ant kurios rašoma, kad viduje yra paciento audinio pavyzdys, nes tai man nepriklauso. Pirmieji penki ir paskutiniai trys šio siuntinio atsekimo kodo skaičiai sutapo su mano užsakymu, tačiau tai tikrai nebuvo mano „Kindle“.

Aš bandžiau susisiekti su „FedEx“, kad šie atsiimtų siuntinį, nes tai gali būti mėginys, kurį reikia skubiai ištirti ir išsiųsti atgal. Aš nežinau kur pasidėjo mano „Kindle“, tačiau, jei jis yra Karališkojoje laisvojoje ligoninėje, aš su jais mielai apsikeisčiau, – teigė auglio pavyzdį gavęs vyras.

Sekmadienį „Fedex“ atstovė patvirtino, kad įmonė atsiėmė paketą ir šiuo metu siunčia jį teisingu adresu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.