Benamį pamaitinti nusprendusi moteris pasigailėjo

Vienai moteriai teko kaip reikiant paraudonuoti dėl geraširdiškų savo ketinimų. Restorane „McDonald's“ išvydusi vyriškį, kuris valgė kečupą, ji pagalvojo, kad tai išbadėjęs benamis ir nupirko jam pavalgyti. Vis dėlto paaiškėjo, kad tai buvo klientas, kuris tiesiog laukė savo užsakymo, rašo „The Independent“.

Moteris nusprendė nupirlkti benamiui pavalgyti, tačiau sužinojo, kad jis tiesiog restorano klientas.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Moteris nusprendė nupirlkti benamiui pavalgyti, tačiau sužinojo, kad jis tiesiog restorano klientas.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 12:26 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:47 AM

33 metų Claire Varina Kanados Halifakso mieste užsuko į centre esantį „McDonald's“ restoraną nusipirkti pusryčių. Ten ji išvydo nesiskutusį vyrą su kuprine, kuris iš padažinės valgė kečupą.

Pagalvojusi, kad vyras yra alkanas benamis, moteris nusprendė nupirkti jam pavalgyti.

Bet tuo metu, kai C.Varina padėjo patiekalą priešais vyrą, priėjo restorano darbuotojas su kitu užsakymu ir atsiprašė jo, kad teko palaukti.

„Maniau, kad mirsiu iš gėdos“, – nepatogią situaciją prisiminė moteris. C.Varina teigėm kad ją pavedė vaizduotė.

„Ar šis vyras visą naktį praleido gatvėse? Ar tai viskas, ką jis šiandien valgys?“, – svarstė ji.

„Galbūt jis neturėjo pinigų ir badavo. Aš maniau, kad žmogus gali valgyti kečupą tik iš visiškos nevilties.

Man jo tikrai pagailo. Tai buvo labai šaltas rytas ir aš galvojau, kaip galiu sėdėti čia su visu šiuo maistu ir palikti jį tik su kečupu?

Jis ten buvo jau geras 10 minučių, tad pamaniau, kad jis nieko neužsisakė ir tiesiog slėpėsi restorane nuo šalčio“, – pasakojo moteris.

Ji teigė, kad jautėsi tiesiog nuostabiai, kad kažkokiu būdu padėjo vyrui, tačiau spruko lauk taip greitai, kaip tik galėjo, kai suprato, kad jis tik paprastas klientas.

„Karts nuo karto aš tikrai mėgstu papusryčiauti „McDonald's“, bet manau, kad rytais man teks aplenkti šį restoraną, kad netektų dar kartą susidurti su tuo vyriškiu“, – pasakojimą užbaigė C.Varina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.