D. Trumpui neįtiko politinių debatų vedėja

Respublikonų kandidatu prezidento rinkimuose siekiantis tapti Donaldas Trumpas ir vėl nusprendė išsišokti. Dabar magnatas atsisakė dalyvauti svarbiuose debatuose – neįtinka jų vedėja.

M.Kelly neįtinka D.Trumpo štabui.
M.Kelly neįtinka D.Trumpo štabui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 5:46 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 1:04 AM

Kol kas geriausiais reitingais respublikonų stovykloje galintis pasigirti politikas tiesiai rėžė, kad nesutarimų su televizija „Fox News“ jis dar neužmiršo ir dėl to debatuose nedalyvaus.

„Būdamas vienos geriausiai parduodamų verslo knygų autorius, sukūręs neįtikėtiną kompaniją, kuriai priklauso patys brangiausi ir žymiausi pasaulio turtai, ir valdantis daugybės milijardų JAV dolerių vertės turtą, D.Trumpas tikrai moka atpažinti blogą sandorį.“

Tokiu įmantriu sakiniu apie nekilnojamojo turto magnato sprendimą pranešė jo rinkimų štabas.

Prieš pirmadienį Ajovos valstijoje vyksiančius pirminius rinkimus kiti respublikonai šiandien vakare mėgins paskutinį kartą įrodyti savo pranašumą prieš konkurentus.

Bet D.Trumpas pareiškė, kad „Fox News“ svarbiau yra ne duoti progą politikams pasirodyti debatuose, o panaudoti būtent jo vardą reklamai.

„Kodėl aš turiu leisti televizijos kanalams pasipelnyti iš debatų?“ – klausė D.Trumpas.

Vietoj to prieštaringai vertinamas respublikonų kandidatas pažadėjo ketvirtadienio vakarą praleisti sužeistiems veteranams gydyti skirtame labdaros renginyje.

Tai jau ne pirmas D.Trumpo grasinimas nedalyvauti debatuose, tačiau anksčiau tokių pažadų jis nebuvo įvykdęs. Verslininkas ilgą laiką priekaištavo ne tik dėl debatų reklamos, bet ir dėl to, kad juos ves „Fox News“ laidų vedėja Megyn Kelly.

Mat dar rugpjūtį vykusių debatų metu skandalistui pasirodė, jog žurnalistė su juo elgėsi nesąžiningai. O po poros dienų interviu CNN D.Trumpas pareiškė, kad dėl tokio M.Kelly elgesio esą kaltos jos menstruacijos.

„Ji pradėjo manęs klausinėti visokių kvailų klausimų. Buvo galima matyti, kad kraujas liejosi iš jos akių ir iš dar kai kur. Manau, kad ji buvo netinkama debatų vedėja“, – tada pareiškė D.Trumpas.

Dar vėliau savo pasiryžimą praleisti debatus milijardierius aiškino tuo, kad M.Kelly esą yra neprofesionali „trečios kategorijos žurnalistė“.

Tačiau kai kuriems D.Trumpo gerbėjams jo sprendimas ignoruoti debatus patiko.

„Viskas, ką jis daro, yra gerai apgalvota. Jis puikiai kuria skandalus, o žmonės už tai jį tiktai dar labiau mėgsta“, – aiškino Ajovoje balsuoti už D.Trumpą agituojanti 27 metų Tara Wachendorf. („The Washington Post“, AP, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.