Ginčas dėl vaikų futbolo rungtynių baigėsi bidė svaidymu

Policija sulaikė italą, kuris susiginčijęs dėl vaikų futbolo rungtynių, pro langą išmetė bidė ir pataikė kitam vyrui į galvą, skelbia „The Guardian“.

D.Cammarota spėjo pro savo buto langą išmesti bidė, kuri pataikė į galvą kitam po langais stovėjusiam tėvui.<br>„123rf“ nuotr.
D.Cammarota spėjo pro savo buto langą išmesti bidė, kuri pataikė į galvą kitam po langais stovėjusiam tėvui.<br>„123rf“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 8:47 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 1:47 PM

Kaip pranešama, Italijos policija sulaikė Domenico Cammarota dėl pasikėsinimo į gyvybę, kai jis grumtynėse pasinaudojo bidė kaip ginklu.

Neįprastas incidentas įvyko po futbolo mačo tarp kaimyninių vaikų komandų Pocuolio miestelyje netoli Neapolio. Rungtynėse kilo ugningas konfliktas, kai vienas iš žaidėjų apkaltino kitą dėl ypatingai bjauraus taisyklių pažeidimo.

Kivirčas stiprėjo ir virto muštynėmis, kai berniukų tėvai stojo apginti savo sūnų. Į konfliktą pietų Italijos pajūrio miestelyje turėjo įsikišti ir policijos pareigūnai.

Tačiau tuo metu vieno iš berniukų tėvas 45 metų D.Cammarota spėjo pro savo buto langą išmesti bidė, kuri pataikė į galvą kitam po langais stovėjusiam tėvui.

Kaip skelbia dienraštis „Il Messaggero“, sąmonės netekęs vyras buvo išvežtas į ligoninę. O D.Cammarota, kuris jau anksčiau buvo žinomas policijai, buvo suimtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.