Niujorko dailininko žinutę butelyje rado gimininga siela

2013 metų spalį, viename Niujorko salų uoste, JAV dailininkas George'as Boorujy išmetė butelį su žinute. Šis butelis buvo rastas tik po keleto metų, už 5,7 tūkst. km. pietvakarinėje Prancūzijos dalyje esančiame paplūdimyje. Jį surado Prancūzijos dailininkė, skelbia „The Guardian“.

JAV dailininkas išmetė butelį su žinute, kurį po trejų metų rado Prancūzijos dailininkė.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
JAV dailininkas išmetė butelį su žinute, kurį po trejų metų rado Prancūzijos dailininkė.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2016, 10:13 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 8:21 PM

Butelyje buvo kormorano piešinys ir ranka rašytas laiškas, kaip skelbia vietinis Prancūzijos dienraštis „Sud Ouest“.

Jį bangos išplovė Prancūzijos Akvitanijos regiono paplūdimyje po dvejų su puse metų. Butelį praėjusią savaitę aptiko dailininkė Brigitte Barthelemy ir jos vyras Alainas, kai palūdimyje vedžiojo savo šunį Eltoną.

B.Barthelemy sudomino puikiai išsilaikęs piešinys, atradėjus sveikinantis laiškas ir juokais prirašyta žinutė, neatsakyti į šį laišką kitu laišku butelyje, nes tai esą „labai neefektyvus“ bendravimo būdas.

Tiesą sakant, G. Boorujy užrašė savo elektroninį paštą laiške. Dėl to, B.Barthelemy galėjo susisiekti su juo modernesniu bendravimo būdu.

„Kai aš pamačiau savo žinutę Alaino ir B.Barthelemy rankose aš buvau priblokštas ir labai susijaudinęs, – Prancūzijos dienraštis cituoja vyro įspūdžius. – Ir tai, kad B.Barthelemy taip pat yra dailininkė, tiesiog stulbina“.

G. Boorujy tikisi, jog šis įvykis padidins žmonių susidomėjimą laukinių paukščių apsauga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.