Šventajame mieste programėle bus galima pasikviesti kunigą

Romos gyventojams, kurie norės priimti kunigo palaiminimą, daugiau nebereikės eiti iki pat bažnyčios. Gyventojai tiesiog galės užsisakyti šią paslaugą per pervežimo kompaniją „Scooterino Amen“. Užsisakius paslaugą, dvasininkas pas užsakovą atvyks motoroleriu, praneša „Springwise“.

Romoje greitai bus galima programėle išsikviesti kunigą.<br>123rf nuotr.
Romoje greitai bus galima programėle išsikviesti kunigą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-09 15:27, atnaujinta 2017-06-02 05:44

Šventojo miesto lankytojai taip pat galės užsisakyti ir kitas kunigo teikiamas paslaugas – gauti palaiminimą arba atlikti išpažintį.

Šios programos paleidimas sutapo su Katalikų bažnyčios metų trukmės Gailestingumo jubiliejumi, kuriuo tikimasi į Romą pritraukti daugiau nei 10 milijonų turistų.

„Scooterino Amen“ veiks taip pat kaip ir „Uber“ programa. Kad galėtų pasikviesti kunigą, katalikai paprasčiausiai turi atsisiųsti „Scooterino“ programą ir išsikviesti dvasininką. Tuomet motorolerio vairuotojas pakviečia arčiausiai esantį kunigą ir nuveža jį į reikiamą vietą.

Atvykęs dvasininkas nemokamai suteikia palaiminimą, išklauso išpažintį arba tiesiog pasikalba su klientu. Po susitikimo vartotojas netgi gali įvertinti kunigą pagal penkių angeliukų skalę.

Norintieji dalyvauti šioje programoje registruotis gali jau dabar. Jiems bus atsiųstas kodas, kurį vėliau klientai galės panaudoti užsisakydami „Scooterino Amen“ programos paslaugas.

Parengė Neringa Dovydaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.