Radęs plauką maiste rusas žmonai nurėžė skalpą

Babruisko mieste Rusijoje gyvenantis 36 metų vyras nupjovė savo žmonai skalpą dėl to, kad savo lėkštėje aptiko jos plauką.

Vyras užpuolė žmoną dėl plauko maiste.<br>123rf nuotr.
Vyras užpuolė žmoną dėl plauko maiste.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2016, 1:19 PM, atnaujinta May 26, 2017, 1:17 PM

45 metu Tatjana buvo skubiai išvežta į vietos ligoninės chirurgijos skyrių. Moteris tikino, kad jei greitoji medicinos pagalba būtų atvykusi vėliau, greičiausiai ji būtų mirusi. Moteris pasakojo, kad įpykęs vyras pirmiausia nupjovė jai plaukus dideliu virtuviniu peiliu, o vėliau ir nuo pakaušio nudyrė odą su likusiais plaukais.

Gyjanti Tatjana sako jau nepykstanti ant vyro, su kuriuo kartu gyvena 13 metų. Moteris pripažįsta, vyras ne kartą grasino jai „priklijuoti plaukus klijais“, tačiau šį kartą žengė toliau ir ėmėsi veiksmų.

Tatjana teisina savo vyrą esą jis tiesiog greitai supyksta. „Jis neišrankus maistui, bet būdamas jaunas netyčia atsikando pyragėlio, kuriame buvo plaukas. Nuo tada plaukai maiste jam yra baisiausia, kas gali nutikti“, – sakė rusė.

Kreiptis į policiją dėl sužalojimo moteris neketina. Tiesa, išėjusi iš ligoninės tikina nebenorinti gyventi su piktu vyru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.