JAV ieškoma žmogaus, loterijoje išlošusio 429 mln. dolerių

Kažkas turi vieną

Į šio šeštadienio prizą pretenduoja tik vieno bilieto savininkas ar savininkai.<br>„Sputnik“/ „Scanpix“ nuotr.
Į šio šeštadienio prizą pretenduoja tik vieno bilieto savininkas ar savininkai.<br>„Sputnik“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2016, 12:08 PM, atnaujinta May 26, 2017, 6:35 AM

Tik vieno bilieto visi šeši skaičiai atitiko šeštadienio vakarą iškritusius, sakė „Powerball“ atstovė Kelly Cripe. Laimingi skaičiai yra 5-25-26-44-66, o skaičius „Powerball“ – 9.

Pasak atstovės, tiksli vieta, kurioje buvo nupirktas laimingas bilietas, kol kas neaiški, bet Naujojo Džersio loterijos pareigūnai ją tikriausiai paskelbs vėliau sekmadienį.

„Aukso puodas“ šeštadienį padidėjo iki beveik 430 mln. dolerių ir tapo didžiausias nuo rekordinės 1,6 mlrd. dolerių išmokos sausio mėnesį, kuomet kai kurie žmonės po kelias valandas laukė eilėse prie loterijos bilietų. Tačiau ne taip, kaip šį šeštadienį, aną laimėjimą pasidalijo trijų laimingų bilietų savininkai.

Į šio šeštadienio prizą pretenduoja tik vieno bilieto savininkas ar savininkai, kurie, jei pasirinks laimėjimo išmokėjimą vienu kartu, gaus 284,1 mln. dolerių.

Tai ne pirmas kartas, kai „Powerball“ sėkmė aplanko Naująjį Džersį. 2013 metais vienas bilietas pelnė 383 mln. dolerių „Powerball“ „aukso puodą“.

Šį šeštadienį penkis skaičius atitiko septyni bilietai, kurių savininkams atitenka 1 mln. dolerių. Trys iš tų bilietų buvo parduoti Niujorke, du – Ilinojuje, po vieną – Kalifornijoje ir Virdžinijoje.

„Powerball“ yra lošiama 44 valstijose, sostinėje Vašingtone, Puerto Rike ir JAV Mergelių Salose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.