Izraeliečiui trūko kantrybė. Padavė į teismą Dievą

Izraelio pilietis teismui padavė prašymą, kad šis nebeleistų Dievui kištis į vyro kasdienybę ir laikytųsi nuo jo atokiau. Pasak Davido Shoshano, pastaruosius trejus metus Dievas jo atžvilgiu elgėsi negerai ir nesąžiningai, todėl vyras sugalvojo imtis teisinių veiksmų, kad pasaulio kūrėjas „nebelįstų į jo gyvenimą“, rašo portalas „Christian Daily“.

Trejus metus Dievo neteisingumą patyręs izraelietis prašė teismo, kad šis nebeleistų pasaulio kūrėjui kištis į kasdienį vyro gyvenimą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Trejus metus Dievo neteisingumą patyręs izraelietis prašė teismo, kad šis nebeleistų pasaulio kūrėjui kištis į kasdienį vyro gyvenimą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2016, 11:41 PM, atnaujinta May 26, 2017, 12:16 AM

Iš Izraelio šiaurinio Haifos uostamiesčio kilęs D.Shoshanas prašymą pateikė šio miesto magistratų teismui. Tačiau D.Shoshano prašymą teismas iš karto atmetė ir išvadino jo ketinimus „absurdiškais“.

Izraelietis pareiškė, kad pastaruosius trejus metus Dievas su juo elgėsi netinkamai ir nebuvo imtasi veiksmų išspręsti šios problemos. Tačiau vyras nesugebėjo pateikti jokių konkrečių įrodymų arba detalių, kodėl ir kokiu būdu, Dievas jo atžvilgiu elgėsi neteisingai. D.Shoshanas vylėsi, kad teismas patenkins jo prašymą ir Dievas pagaliau nebesikiš į jo kasdienį gyvenimą.

Teismo protokole buvo užrašyta daugybė keistų dalykų. Pavyzdžiui, kad į teismo procesą atvyko D.Shoshanas, bet Dievas jame nedalyvavo. Taip pat esą Dievas turėjo daugybę atstovų, tačiau nė vienas iš jų neatėjo jo ginti.

Kadangi teismo salėje nebuvo Dievo, kuriam ir buvo pareikštos pretenzijos, teisėjas Ahsanas Canaanas neturėjo jokio kito pasirinkimo, kaip atmesti D.Shoshano prašymą.

Teisėjas A.Canaanas aiškino, kad D.Shoshanas elgėsi absurdiškai ir jam reikėjo nustoti ieškoti teisinio sprendimo dėl problemų su Dievu, o  pasiieškoti kitokio pobūdžio pagalbos.

Tai nėra pirmas kartas, kai D.Shoshanas reikalavo, kad teismas suvaržytų Dievo veiklą jo atžvilgiu: pastaruosius trejus metus vyras nuolatos prašė policijos, kad ši nebeleistų Dievui lįsti į jo gyvenimą. Kaip ir buvo galima nuspėti, policija atmetė D.Shoshano prašymą, tačiau 10 kartų į jo namus nusiuntė pareigūnų automobilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.