Prostitutei sumokėjo skaučių pinigais ir egzotiniu gyvūnu

Oregono valstijos teisėsaugai pavyko išaiškinti keistą nusikaltimą. Judžino miesto egzotinių gyvūnų parduotuvės savininkas buvo sulaikytas, nes jis naudojo labdarai skirtus pinigus sumokėti prostitutei už paslaugas. Tačiau pati keisčiausia detalė buvo tai, kad laisvo elgesio moteris iš kliento gavo netikėtų arbatpinigių – didžiaakį primatų šeimos gyvūnėlį galagą, rašo „The Register-Guard“.

Oregone gyvūnėlių parduotuvės savininkas prostitutei sumokėjo labdaros surinktais pinigais ir jai arbatpinigių paliko egzotinį gyvūną galagą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Oregone gyvūnėlių parduotuvės savininkas prostitutei sumokėjo labdaros surinktais pinigais ir jai arbatpinigių paliko egzotinį gyvūną galagą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2016, 11:40 PM, atnaujinta May 26, 2017, 12:16 AM

Ankstyvą kovą, Judžino policijos pareigūnai gavo pranešimus apie dvi vagystes gyvūnų parduotuvėje „Juokingi zoologijos gyvūnėliai“ („Zany Zoo Pets“). Pranešta, kad buvo pagrobti keli dalykai: nešiojamas kompiuteris, labdaringos organizacijos skaučių pinigai uždirbti pardavinėjant sausainius ir galiausiai – galagas pravarde „Lipšius“ („Gooey“).

Tačiau Judžino policijos departamentui pradėjus tyrimą dėl tariamų vagysčių paaiškėjo, kad kaltininkas buvo pats parduotuvės savininkas Nathanas Allenas McClainas. Pasirodė, kad N.A.McClainas sumokėjo seksualines paslaugas teikiančiai moteriai naudodamas parduotuvės pinigus, skaučių surinktas lėšas, o galiausiai prostitutei vietoje arbatpinigių įteikė galagą „Lipšių“.

Pasak detektyvo Ricko Lowe'o, tyrėjai sužinojo sekso industrijos darbuotojos tapatybę, kai peržiūrėjo vaizdo įrašus iš įmonių esančių netoli „Juokingų zoologijos gyvūnėlių“ parduotuvės.

Policija sužinojo, kad prostitutė lankėsi netoli parduotuvės ir ją susekė: moteris noriai bendradarbiavo ir, paaiškinusi kas nutiko, atidavė gyvūnėlį, kurį laikė savo namuose Portlande. Pasak policijos pareigūnų, egzotiškais arbatpinigiais tapęs gyvūnėlis šiuo metu yra saugus.

N.A.McClainas buvo suimtas Oregono policjos dėl to, kad išėjęs iš pornografinių prekių parduotuvės sėdo už vairo, prieš tai prisivartojęs metamfetamino. Po to su gyvūnėlių parduotuvės savininku pradėjo aiškintis ir Judžino pareigūnai. 

Kai N.A.McClaino žmona policijai pranešė apie tariamus įsilaužimus į gyvūnėlių parduotuvę, ji nieko nė nenutuokė apie savo sutuoktinio įsivėlimą į šiuos įvykius.

„Ji nieko nežinojo apie tamsiąją situacijos pusę“, – aiškino detektyvas R.Lowe'as.

Judžino policininkai atgautą galagą „Lipšių“ atidavė gyvūnų globos namams, kurie jį laikys iki kol JAV agrikultūros departamentas nuspręs parduotuvei „Juokingi zoologijos gyvūnėliai“ išduoti naują leidimą dirbti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.