JAV teisėjas kolekcionavo nuogų nuteistųjų nuotraukas

Pirmadienį atsistatydino Arkanzaso valstijos teisėjas, nes kaltinamiesiems skyrė trumpesnes bausmes ir mažesnes baudas mainais į lytines paslaugas. Valstijos komisija paskelbė, kad teisėjo kompiuteryje aptiko tūkstančius nuotraukų, kuriose matėsi nuogi vyrai, prieš tai besilankę teismo salėje, rašo „NBC News“.

Arkanzaso teisėjas J.Boeckmannas atsistatydino, nes valstijos komisija rado tūkstančius nuotraukų, kuriose buvo pavaizduoti nuogi kaltinamieji.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Arkanzaso teisėjas J.Boeckmannas atsistatydino, nes valstijos komisija rado tūkstančius nuotraukų, kuriose buvo pavaizduoti nuogi kaltinamieji.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2016, 1:54 PM, atnaujinta May 25, 2017, 8:46 PM

Laiške išsiųstam Teisinės disciplinos ir neveiksnumo komisijai, teisėjas Josephas Boeckmannas tvirtino iš karto atsistatydinantis ir neketinantis vėl kada nors tapti valstybės tarnautoju. Teisėjas atsistatydino po to, kai komisija pareiškė jo kompiuteryje radusi apie 4,5 tūkst. provokuojančių nuotraukų.

„Visose nuotraukose matosi jauni vyrai, dauguma jų yra nuogi. Jie įvairiai pozuoja teisėjo J.Boeckmanno namuose ir jo kieme, – laiške teisėjo teisininkui rašė komisija. – Yra daugybė jaunų nuogų vyrų nuotraukų, kuriose jie yra pasilenkę po to, kai jiems buvo duota pylos su lopetėle.“

Komisija tyrė kelių vyrų – įskaitant vieno nepilnamečio – kaltinimus, kad jiems patekus į teismo salę dėl smulkių pažeidimų, teisėjas J.Boeckmannas jiems davė ant popieriaus lapelio užrašytą savo telefono numerį ir liepė jiems atlikti „viešuosius darbus“ savo namuose.

Vienas vyras tvirtino turėjęs „lytinių santykių“ su teisėju tol, kol jam vis dar reikėjo mokėti baudas, kurioms terminus pratęsdavo vyrą išnaudojęs J.Boeckmannas.

Kitas vyras į teismą pakliuvo dėl smulkių kelių eismo taisyklių pažeidimų, tačiau bausmę J.Boeckmannas dar labiau sumažino – deja, ne iš geros valios. Teisėjas paprašė, kad vyras ateitų į jo namus ir atsineštų tris maišus skardinių. Teisėjas vyrui pasiūlė atsigerti alkoholinio gėrimo – šio vyras atsisakė – ir „pasakė jam ištraukti iš maišų dvi skardines ir tada pasilenkti tarsi jis jas keltų nuo žemės“.

J.Boeckmannas tada nurodė vyrui, „kokią pozą reikėtų užimti ir dar labiau išskėsti kojas“.

Vasarį teisėjas dar neigė kaltinimus ir tikino, kad nuotraukos buvo naudojamos „įrodyti, kad buvo atlikti viešieji darbai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.