Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė sušoko „Kalinką“

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova atskleidė dar neregėtą savo talentą. Sočyje vykstančio Rusijos ir Pietryčių Azijos vadovų susitikimo metu M.Zacharova pasirodė šokių aikštelėje.

Žurnalistai M.Zacharovos šokį įvertino plojimais.<br>Youtube nuotr.
Žurnalistai M.Zacharovos šokį įvertino plojimais.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2016, 7:25 AM, atnaujinta May 24, 2017, 3:13 PM

Skambant liaudies dainai „Kalinka“ ypač trumpa suknele ir aukštakulniais pasipuošusi moteris atliko keletą liaudies šokių judesių. Šį pasirodymą stebėję žurnalistai M.Zacharovos šokį įvertino plojimais.

M.Zacharova apie savo pasirodymą susitikimo metu žurnalistus perspėjo iki jo likus dar kelioms valandoms. Tiesa, tuo metu ji neatskleidė, kokiai dainai skambant išbėgs ant parketo.

Užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai yra gerai žinoma kaip itin dėmesį mėgstanti moteris. Ji nevengia rašyti politinių eilėraščių, kuriuos skelbia savo socialinių tinklų paskyrose.

Ji taip pat nevengia pažerti kritikos Vakarų valstybėms, tačiau, kaip pašaipiai skelbia užsienio žiniasklaida, „šį kartą moteris pranoko pati save“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.