Iš konteinerio kyšančios kojos apstulbino Brėmeno policininkus

Patruliuojančius Vokietijos policininkus nustebino iš atliekų dėžės kyšančių kojų pora. Pareigūnai Brėmene sekmadienį jau antrą kartą iš elektrinių prietaisų perdirbimo konteinerio turėjo ištraukti iki pusės sulindusį vyrą, kuris dėl savo keistų veiksmų pateikė tokį patį pasiteisinimą kaip ir sausį, rašo „The Local“.

Brėmeno policija sekmadienį aptiko iš konteinerio kyšančias kojas.<br>Brėmeno policijos nuotr.
Brėmeno policija sekmadienį aptiko iš konteinerio kyšančias kojas.<br>Brėmeno policijos nuotr.
Brėmeno policija jau antrą kartą iš konteinerio ištraukė iki pusės sulindusį vyrą, kuris teisinosi esą pametęs mobiliojo telefono įkroviklį.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Brėmeno policija jau antrą kartą iš konteinerio ištraukė iki pusės sulindusį vyrą, kuris teisinosi esą pametęs mobiliojo telefono įkroviklį.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-06-02 20:36, atnaujinta 2017-05-23 06:00

Pamatę stulbinantį reginį Brėmeno policininkai nufotografavo įvykio vietą ir klausėsi, kaip į konteinerį sulindęs žmogus kažko įnirtingai ieškojo. Pareikalavę, kad žmogus išlįstų pareigūnai nustebo suvokę, jog viduje buvo ne kas kitas kaip jų senas pažįstamas, kuris konteineryje judančiomis galūnėmis teisėsaugininkus jau buvo apstulbinęs šių metų sausį.

52-metis policijai pasiteisino lygiai taip pat kaip ir prieš keturis mėnesius: jis tariamai į elektrinių prietaisų perdirbimo konteinerį netyčia išmetė veikiantį mobiliojo telefono įkroviklį, todėl sulindo į atliekų dėžės vidų, kad šį surastų.

Tačiau antrą kartą tą pačią istoriją girdintys pareigūnai nutarė, kad žmogus nusipelnė būti apkaltintas bandymu atlikti vagystę ir jam buvo liepta pasitraukti iš įvykio vietos.

Prieš kelias savaites Vokietijos policija turėjo susitvarkyti su dar viena pora kojų, išlindusių iš perdirbimo konteinerio. Ankstyvą gegužę Šiaurės Vokietijoje esančio Liubeko miesto gatvių šlavėjas susisiekė su policija, kai prie perdirbimo konteinerio rado negyvos moters kojas. Tačiau į iškvietimą sureagavę pareigūnai išsiaiškino, kad tos kojos priklausė pripučiamai sekso lėlei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?