Britą pražudęs restoranas atsiprašė reklamuodamas desertus

Riešutams alergišką vyrą pražudęs restoranas Jungtinėje Karalystėje visų savo klientų atsiprašė išsiųsdamas elektroninį laišką, tačiau jame vietoj pasiteisinimų pateikė naujų desertų reklamas. 

Restoranas „Japur Spice“ Jungtinėje Karalystėje pražudė riešutams alergišką vyrą, o atsiprašymo laiške savo klientams išreklamavo savo naujus desrtus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Restoranas „Japur Spice“ Jungtinėje Karalystėje pražudė riešutams alergišką vyrą, o atsiprašymo laiške savo klientams išreklamavo savo naujus desrtus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2016, 10:19 PM, atnaujinta May 22, 2017, 1:44 AM

Indų restorano „Japur Spice“ savininkas Mohammedas Zamanas gegužę buvo nuteistas kalėti šešerius metus, nes riešutams alergiškam klientui Paului Wilsonui patiekė vištienos kario su trintais žemės riešutais, rašo ITV.

38-metis P.Wilsonas visą gyvenimą buvo alergiškas riešutams, todėl atvykęs į restoraną „Japur Spice“ Šiaurės Jorkšyre paprašė kario be riešutų. Tačiau vos paragavusį patiekalo vyrą ištiko anafilaksinis šokas ir jis netrūkus mirė.

„Mes nuoširdžiai atsiprašome visų savo ištikimų klientų dėl didelio žiniasklaidos dėmesio skirto mūsų restoranui ir dėl nuviliančio sprendimo įkalinti mūsų įkūrėją M.Zamaną, – elektroniniame laiške klientams rašė Emrazas Zamanas. – Buvo padaryta daug klaidų, tačiau dabar metas judėti į priekį, kaip ir nori M.Zamanas.“

„Turime naują desertų meniu, kurį sukūrė išskirtinis kepėjas iš Londono. Mūsų filosofija buvo ir vis dar yra gaminti kokybišką indišką maistą, kuris atitinka aukščiausius standartus, – toliau rašoma laiške. – Restoranas „Jaipur Spice“ savo subtiliais kvapais ir kerinčiais skoniais pakeis jūsų požiūrį į indišką maistą. Pastebėsite skirtumą vos paragavę savo maisto!“

Buvusi restorano klientė Emma Foster ten lankydavosi kiekvieną savaitę penkerius metus, iki kol mirė P.Wilsonas. Pasak jos, restorano išsiųstas elektroninis laiškas buvo „vienas kvailiausių bandymų atsiprašyti“, kokį ji yra mačiusi.

„Tai buvo ne atsiprašymas, o bandymas pritraukti klientų“, – rėžė E.Foster.

Vietinis parlamento narys Kevinas Hollinrake'as, kuris savo riešutams alergišką sūnų daugybę kartų vedėsi į „Jaipur Spice“ restoraną, sakė, kad laiškas buvo tikras pasityčiojimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.