Davidas Cameronas pralinksmino suniūniuota dainele

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Davidas Cameronas pranešė, kad jau šį trečiadienį paliks savo postą, bet pamiršo apie į švarko atlapą prisegtą mikrofoną ir visus pralinksmino suniūniuota dainele, rašo „The Guardian“.

Buvo girdėti kaip apie mikrofoną pamiršęs D.Cameronas niūniavo dainelę.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Buvo girdėti kaip apie mikrofoną pamiršęs D.Cameronas niūniavo dainelę.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 11:13 AM, atnaujinta May 19, 2017, 3:45 AM

D.Cameronas pirmadienį Dauning Stryte sakė kalbą, kurioje paskelbė, kad premjero posto vadžias trečiadienį perduos Theresa May.

Tačiau panašu, kad kalbą baigęs ir link savo rezidencijos pajudėjęs D.Cameronas užsisvajojo ir užmiršo apie mikrofoną, kuris buvo pritaisytas prie jo švarko.

Kalbos besiklaususi publika išgirdo kaip ministras pirmininkas po nosimi niūniavo dainelę, prie durų pasakė „taigi“ ir tada nuo švarko nukabino mikrofoną.

Kai kurie spėliojo, kad D.Cameronas niūniavo televizijos serialo „West Wing“ dainelę, o televizijos kanalo ITV politikos redaktorius Robertas Pestonas užsiminė, kad premjeras sau Mikės Pūkuotuko stiliaus dainelę.

Jungtinės Karalystės radijo stotis „Classic FM“ išnagrinėjo D.Camerono dainelės natas ir pareiškė, kad jos priminė Liudviko van Bethoveno kūrybą.

Socialiniame tinkle „Twitter“ internautai spėliojo, kad D.Cameronas buvo toks atsipalaidavęs dėl to, kad džiaugėsi paliksiantis Dauning Strytą po birželio 23 dieną vykusio Brexit referendumo sąmyšio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.