Londone žuvo pro traukinio langą galvą iškišęs jaunuolis

Pietų Londone traukiniu važiavęs vyras žuvo, nes pro langą iškišo galvą. Liudininkai tvirtino, kad taip pasielgusį vyrą mirtinai sužeidė kitas, priešinga kryptimi važiavęs, traukinys, rašo „The Independent“.

Pietų Londone žuvo galvą pro traukinio langą iškišęs vyras.<br>„Reuters“/“Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Pietų Londone žuvo galvą pro traukinio langą iškišęs vyras.<br>„Reuters“/“Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2016, 5:36 PM, atnaujinta May 16, 2017, 12:04 PM

„Gatwick Express“ traukiniu keliavęs vyras buvo paskelbtas mirusiu sekmadienį vakare. Greitoji medicinos pagalba buvo iškviesta į Pietvakarių Londone esančią Vandsverto stotį 17 val. 34 min. vietos laiku (19 val. 34 min. Lietuvos laiku).

„Į įvykio vietą išsiuntėme paramedikų komandą, incidentų valdymo pareigūną ir oro greitąją medicinos pagalbą, – aiškino greitosios medicinos pagalbos atstovė. – Mes bandėme sutvarkyti galvos žaizdą, bet, deja, oro greitosios pagalbos pareigūnas pranešė, kad vyras mirė.“

Anot policijos, auka buvo į trečiąją dešimtį įžengęs jaunuolis. Kol kas bandoma nustatyti jo tapatybę. Iš pradžių buvo skelbiama, kad vyrui nukirsta galva, tačiau Jungtinės Karalystės transporto policija tvirtino, kad „taip nenutiko“.

„Mes tęsiame įvykio aplinkybių tyrimą ir raginčiau visus, kurie matė nelaimę, susisiekti su mumis“, – sakė policijos atstovas.

„Kai išlipau iš traukinio, iš karto pamačiau greitosios medicinos pagalbos sraigtasparnį, kuris nusileido netoliese, – pasakojo 21-erių studentė Lucie Walker. – Buvo daug policininkų. Visi atrodė labai nusiminę.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.