Australijos policija ieško krokodilus mokykloje palikusių vyrų

Australijos policija ieško

Australijoje keturi vyrai mokykloje paliko tris vyrus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Australijoje keturi vyrai mokykloje paliko tris vyrus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-23 12:51, atnaujinta 2017-05-15 03:16

Australijos Šiaurinės teritorijos policijos teigimu, vyrai įsilaužė į Taminmino koledžą Hamti Dū miestelyje, esančiame už 40 kilometrų į pietus nuo Darvino miesto, sekmadienį rytą. Prieš užeidami į pastatą, jie pro išdaužtą langą į vidų įstūmė krokodilus.

Policijos išplatintuose vaizdo stebėjimo kamerų įrašuose matoma, kaip prieš pabėgdami vyrai pagriebė kompiuterio monitorių.

Parkų ir laukinės gamtos prižiūrėtojų teigimu, ropliai, kurių nasrai buvo suklijuoti lipnia juosta, tikriausiai buvo paimti iš netoliese esančios krokodilų fermos. Tačiau tikimybė, kad jie išgyvens, yra nedidelė, nes jų būklė labai prasta.

„Iš jų liko tik oda ir kaulai, visai nedaug masės. Jie buvo labai ramūs ir sugauti juos buvo labai lengva“, – ABC radijui teigė prižiūrėtojas Luke'as McLarenas.

„Išsiaiškinsime, iš kurios fermos jie buvo paimti, ir mėginsime juos nugabenti atgal. Tačiau, turint omenyje jų būklę, gali būti, kad juos teks sunaikinti“, – pridūrė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.