Britai iš prestižinės mokyklos gyrė juos priėmusį V. Putiną

Itono koledžo mokiniai įrodė, kad gera švietimo įstaiga padeda atverti reikiamas duris. Prestižinės Jungtinės Karalystės internatinės mokyklos absolventus į prezidentūrą įsileido pats Vladimiras Putinas.

Prezidentas V.Putinas jauniesiems svečiams skyrė net dvi valandas.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
Prezidentas V.Putinas jauniesiems svečiams skyrė net dvi valandas.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Sep 3, 2016, 7:59 PM, atnaujinta May 14, 2017, 3:16 AM

Pasaulio lyderiai valandų valandas laukia vėluojančio V.Putino, Rusijos verslininkai mėnesius nervingai viliasi sulaukti progos susitikti su prezidentu.

Netgi milijardierius Donaldas Trumpas 2013-aisiais atvykęs į Maskvą sulaukė žinutės: V.Putinas pernelyg užsiėmęs ir negalės su juo pasimatyti.

Bet tokių problemų nekilo prestižinės Jungtinės Karalystės švietimo įstaigos absolventams. 11 vaikinų, kurie neseniai baigė Itono koledžą, lankėsi Maskvoje ir bendravo su Rusijos lyderiu.

Vaikinai pralenkė net Jungtinės Karalystės premjerę Theresą May ir užsienio reikalų ministrą, Itono alumną Borisą Johnsoną, kurie laukia susitikimo su Rusijos lyderiu jau kurį laiką.

Britų elitinės internatinės berniukų mokyklos mokiniams V.Putinas skyrė 2 valandas, per kurias kalbėjosi apie pasaulio politiką.

Itono koledžo atstovai teigė, kad šį susitikimą organizavo patys buvę mokiniai. Tačiau kaip jiems tai pavyko – lieka paslaptis.

Įtariama, kad vienas vaikinas yra artimo V.Putino bičiulio vyskupo Tichono Šefkunovo giminaitis.

Manoma, kad dvasininkas padėjo surengti vaikinų ir prezidento susitikimą.

„Vaikinai, mes palikome V.Putinui labai gerą įspūdį, o jis į tai atsakė mums atskleisdamas savo žmogiškąjį veidą“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė vienas susitikimo dalyvių Davidas Wei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.