Mergaitė didvyrė kovojo prieš kirviu ginkluotą užpuoliką

Mažametė mergaitė nusipelnė didvyrės vardo ir yra vadinama tikra narsuole. Šešerių Sarah Patel mėgino sustabdyti kirviu ginkluotą užpuoliką, kuris su bendrininku įsiveržė į šeimos parduotuvę.

Oklande parduotuvę užpuolusį kirviu ginkluotą vyrą bandė sustabdyti šešerių metų mergaitė.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Oklande parduotuvę užpuolusį kirviu ginkluotą vyrą bandė sustabdyti šešerių metų mergaitė.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2016, 3:01 PM, atnaujinta May 13, 2017, 7:38 PM

Parduotuvėje įrengta kamera užfiksavo, kaip mergaitė bando ginkluotą įsibrovėlį nustumti nuo ant žemės gulinčio mušamo žmogaus. Tada kirvį pamačiusi mergaitė pabėga, įsikabina į savo senelį ir jį išveda į lauką.

Tuo metu ateina antras vyras – apsiginklavęs laužtuvu – ir įspiria savo bendrininko aptrankytam vyrui, rašo „The Guardian“.

Išpuolis įvyko pirmadienį Oklande, Naujojoje Zelandijoje. S.Patel pasakojo, kad „bandė išgelbėti“ parduotuvės darbuotoją ir jog ji „blogiuko nebijojo“.

Mergaitės tėvas Suhailas Patelis pareiškė, kad labai didžiuojasi savo dukra, kuri po atakos buvo apstulbusi, bet po truputį spėja atsigauti.

Įsibrovėlius gaudė Vakarų Oklando policija bei šešiametė, jos motina bei senelis, kurie niekadėjus vijosi šeimyniniu automobiliu.

Nusikaltėliai ilgainiui buvo sugauti, kai jų automobilio padangas prakirto policininkų ant kelio padėti spygliai. Iš viso buvo sulaikyti penki įtariami 16-mečiai. Šeštojo bendrininko policija vis dar ieško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.