Saudo Arabijos princesė sukėlė sąmyšį Paryžiuje: liepė nušauti dažytoją

Saudo Arabijos princesė Paryžiuje sukėlė tikrą skandalą. Vienintelė Karaliaus Salmano dukra Hassa paprašė vieno savo asmens sargybinio nužudyti dažytoją, praneša Prancūzijos žiniasklaida.

Saudo Arabijos valdovo Salmano (nuotr.) dukra pareikalavo nužudyti dažytoją, kuris nufotografavo jos apartamentus.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Saudo Arabijos valdovo Salmano (nuotr.) dukra pareikalavo nužudyti dažytoją, kuris nufotografavo jos apartamentus.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2016, 4:00 PM, atnaujinta May 11, 2017, 12:04 PM

„Užmuškite šį šunį, jis nenusipelno gyventi“, – tokiais žodžiais 42 metų karališkosios šeimos narė kreipėsi į savo apsaugos darbuotojus.

Praėjus kelioms dienoms nuo skandalo „Le Point“ pranešė, kad princesė Hassa pabėgo iš Paryžiaus ir paprašė diplomatinio prieglobsčio nuo persekiojimo.

Tačiau jos asmens sargybinis, liepęs užpultam dažytojui bučiuoti princesės kojas, buvo suimtas ir šeštadienį pasirodė teisme.

Pavaldinys teisinosi naudojęs tik minimalius būtinus veiksmus, kad sulaikytų darbininką, kai išgirdo princesės šūksnius.

„Le Point“ teigimu, princesė Hassa taip pat buvo trumpai suimta, bet paprašiusi diplomatinio imuniteto buvo paleista ir greitai išvyko iš Prancūzijos sostinės.

Pranešama, kad namų dekoratorius Saudo Arabijos karališkosios šeimos narės pyktį užsitraukė nufotografavęs kambarį prabangiame bute prie Triumfo arkos, kur vykdė remonto darbus.

Pats darbininkas tikino, kad fotografavimas yra įprasta praktika, ir nuotraukas jis užfiksavo tik tam, kad žinotų, į kurias vietas po darbų atgal sustatyti baldus.

Tačiau princesė apkaltino jį norint parduoti kadrus žiniasklaidai ir liepė savo asmens sargybiniui užmušti darbininką.

Sargybinis trenkė dažytojui į galvą ir vėliau surišo jam rankas, liepė klauptis ir pabučiuoti princesės kojas.

Tiesa, sargybinio advokatė Elie Hatem neigė, kad princesės Hassos pavaldinys ėmėsi smurto: „Apartamentuose tuo metu buvo apie 20 žmonių. Kaip niekas galėjo nepastebėti?“

Jungtinės Karalystės verslininkas, susipažinęs su Saudo Arabijos karališkosios šeimos gyvenimu, „Daily Beast“ sakė: „Dekoratoriui tik teko pabučiuoti princesės kojas? Reiškia, jis išsisuko lengvai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.