Neįtikėtinas Rusijos policininkų įžūlumas: grasino, reikalavo kyšių

Du Rusijos policininkai kartu su savo 19-mečiu draugu nusprendė užsidirbti. Dėl to, dabar trijulei gresia rimti nemalonumai su teisėsauga.

Rusijos policininkai sulaukė kaltinimų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Rusijos policininkai sulaukė kaltinimų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2016, 7:46 PM, atnaujinta May 11, 2017, 2:25 AM

Vyrai nusprendė, kad jiems pavyks užsidirbti iš naivaus vairuotojo. Pirmiausia jie tyčia sukėlė avarinę situaciją, o tada prisistatė esantys policijos pareigūnai ir už tylėjimą pareikalavo sumokėti kyšį.

Policininkai jau anksčiau žinojo, kad vairuotojas neturi pažymėjimo, tad viską buvo suplanavę. Vyrai pažadėjo jį paleisti, tačiau pirmiausia vairuotojas turįs jiems sumokėti 60 tūkst. rublių (maždaug 970 eurų), rašo „The Moscow Times“.

Ilgai neprieštaravęs vairuotojas sutiko sumokėti nustatytą sumą. Tačiau tuo jo bėdos nesibaigė. Praėjus vos kelioms dienoms, tie patys policininkai jį vėl sustabdė. Šį kartą elgėsi dar grubiau – antrankiais prirakino vairuotoją prie vairo ir pareikalavo sumokėti dar 60 tūkst. rublių.

Kitaip esą įmes jam į automobilį narkotinių medžiagų ir suims už draudžiamų preparatų turėjimą. Galiausiai vairuotojas atidavė pareigūnams iš viso 90 tūkst. rublių (apie 1,5 tūkst. eurų). Tačiau netrukus po to kreipėsi į teisėsaugą.

Policininkai buvo suimti ir tyrimo metu prisipažino reikalavę kyšių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.