Mėlynakis arbatos pardavėjas tapo internautų numylėtiniu

Kol Indijoje ir Pakistane nesibaigia įtampa dėl Kašmyro regiono, šalis suvienijo susižavėjimas netyčia išgarsėjusiu išvaizdžiu arbatos pardavėju. Droviajam aštuoniolikmečiui netgi pasiūlyta dirbti modeliu, rašo „Lietuvos rytas“.

Arbatos pardavėjas A.Khanas tapo modeliu, kai išpopuliarėjo internete.
Arbatos pardavėjas A.Khanas tapo modeliu, kai išpopuliarėjo internete.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, „The Guardian“, „Lietuvos rytas“

Oct 21, 2016, 10:15 AM, atnaujinta May 10, 2017, 11:37 AM

18-metis Arshadas Khanas iš Pakistano sostinės Islamabado tapo interneto sensacija, kai socialiniame tinkle „Instagram“ jo nuotrauka pasidalijo fotografė Javeria Ali.

Kadrą iš merginos paskyros pradėjo viešinti nežinomas asmuo ir pritraukė daugybę gerbėju, o J.Ali tuomet lakstė po interneto platybes aiškindama, kad A.Khaną nufotografavo būtent ji.

„Visai nesitikėjau tokios reakcijos. Nuotrauką padariau vaikščiodama po turgų, kai pamačiau vaikiną, susitelkusį į savo užduotį. Užfiksavau akimirką, jis buvo labai drovus.

Kadras tapo populiarus tik po keturių ar penkių dienų“, – teigė nuotraukos autorė.

Pietų Azija puolė girti vaikino žydrų akių, ūsų ir marškinių. O labiausiai stebina tai, jog vos tris mėnesius arbatą pardavinėjančiu jaunuoliu susidomėjo ne tiktai jo tautiečiai, bet ir indai, kurie jau daug metų širsta ant pakistaniečių.

Socialinių tinklų naudotojai gyrė A.Khano „stulbinančias akis“, tvirtino, kad jis – „karščiausias vyras pasaulyje“, ir šmaikštavo, jog jiems pats laikas persikelti gyventi į Pakistaną.

Po kiek laiko A.Khanas pastebėjo, kad po turgų vaikai pradėjo nešioti lankstinukus su jo nuotrauka. Paaiškėjo, kad juos Islamabade išmėtė sraigtasparnis. O greitai jį pradėjo lankyti dešimtys merginų.

Iš pradžių arbatos pardavėją staigus tapimas žvaigžde erzino: jį visur sekiojo reporteriai trukdė jam dirbti. Tačiau A.Khanas vėliau net prakalbo, kad sutiktų filmuotis kine.

„Jis yra sutrikęs, išsigandęs ir tuo pat metu laimingas“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė išgarsėjusią nuotrauką padariusi J.Ali.

Su vaikinu susisiekė internetinė parduotuvė „Fitin.Pk“.

A.Khanas jau spėjo tapti naujausiu parduotuvės drabužių modeliu.

Indų ir pakistaniečių sutarimas bent vienu klausimu stebina, nes šalių konfliktas pastaruoju metu smarkiai paaštrėjęs.

Rugsėjį Kašmyre kovotojai nužudė 19 Indijos karių, o užpuolikus, kaip tikina Indija, priglaudė Pakistanas.

Reaguodama į tai viena indų aktorių sąjunga uždraudė Mumbajuje samdyti pakistaniečius. O Pakistanas uždraudė bet kokio indiško turinio transliacijas per televiziją ir radiją. (BNS, „The Guardian“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.