To dar nebuvo: Japonijos policija sučiupo pėdų laižytoją

Japonijos policija sulaikė

Japonijos policija sulaikė pėdų laižytoją.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Japonijos policija sulaikė pėdų laižytoją.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 2:37 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 11:05 AM

Vakarinio Kioto miesto policija nurodė, kad 56 metų Akira Nishiyama greičiausiai įkalbėjo vyresnę kaip 20 metų moterį jo automobilyje atsisėsti į vairuotojo vietą apsimetęs, kad jam reikia pagalbos patikrinti stabdžių sistemą.

A.Nishiyama tuomet griebė jos dešiniąją pėdą, numovė sandalą ir pradėjo laižyti jos plikos pėdos padą, nurodė vietos policijos atstovas ir pridūrė, kad minėtas asmuo buvo suimtas pirmadienį dėl kaltinimų seksualiniu priekabiavimu.

Moteris, kurios vardas nebuvo atskleistas, policijai nurodė ne iškart sugebėjusi išsilaisvinti, nes vyriškis ją laikė už kulkšnies, pranešė laikraštis „Asahi Shimbun“.

Nuo 2012 metų toje pačioje vietovėje buvo pranešta apie dar kelis panašius atvejus, ir vietos policija persekiojo nusikaltėlį, pravardžiuojamą „pėdų laižytoju“, sakoma laikraštyje.

Anot „Asahi Shimbun“, A.Nishiyama kartais dantimis kandžiodavo savo aukos kulną ir pasakydavo „ačiū“ prieš ją paleisdamas praėjus maždaug pusvalandžiui.

Laikraštis „ Sankei Shimbun“ nurodė, kad moteris iš naujausios bylos sugebėjo savo mobiliuoju telefonu įrašyti bent dalį šio pasityčiojimo.

Ji taip pat įsiminė vyro automobilio registracijos numerius ir kreipėsi į policiją, pranešė dienraštis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.