Australas apstulbo: statybininkai per klaidą nugriovė jo namą

Vienas verslininkas iš Australijos pateko į itin keblią padėtį: neteko savo namo dėl mažos statybininkų klaidos. Jie supainiojo adresą ir nugriovė visai ne tą namą, kurį turėjo.

Statybininkai nugriovė ne tą namą Sidnėjuje.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Statybininkai nugriovė ne tą namą Sidnėjuje.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 10:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:44 PM

Įmonės „Daniel's Demolitions“ statybininkams buvo liepta nugriauti Sidnėjuje esančios Mariono gatvės 200-ąjį namą. Jie manė tą ir padarę, nes priešais pastatą pamatė pašto dėžutę su skaičiumi 200, rašo BBC.

Tačiau jie suklydo, nes pašto dėžutė buvo klaidinga: iš tiesų statybininkai nugriovė 198-ąjį namą, o šalia buvusio tikrojo 200-ojo namo pašto dėžutė skaičiaus neturėjo.

Per klaidą nugriauto namo savininkas Steve'as Ballasas teigė, kad skambutį iš draugo apie statybininkų veiksmus gavo būdamas darbe.

„Sėdėjau sau ir dirbau, kai staiga gavau skambuti iš vieno bičiulio: „Jie griauna tavo namą“, – pasakojo J.Ballasas.

Verslininkas kaip mat grįžo namo ir rado namą griaunančius statybininkus. Tačiau vyras nenorėjo su jais pyktis ir susisiekė su policija.

„Policija juos sustabdė, apklausė, – pasakojo J.Ballasas. – Policija sakė: „Bičiuliai, jūs čia menkutę klaidelę padarėte, nugriovėte ne tą namą.“

Pasak namą išnuomoti ketinusio J.Ballaso, laimei, nieko pastate tuo metu nebuvo. Tiesa, iki nugriaunant namą verslininkas buvo įsitikinęs, kad jis iš tiesų ir gyveno Mariono gatvės 200-ajame name.

„Galvojau, kad man priklausė 200-asis namas, kurį ketinau išnuomoti, – sakė J.Ballasas. – Tačiau, aišku, to namo jau nebeturiu.“

Vietos savivaldybė patvirtino, kad įvyko klaida. Buvo pradėtas tyrimas siekiant nustatyti, kas atsakingas. J.Ballasas teigė, kad kalbėjosi su įmonės „Daniel's Demolitions“ savininku, kuris žinias apie klaidą priėmė itin sunkiai.

„Tai buvo nuoširdi klaida, – tikino J.Ballasas. – Vargšas savininkas, jis neteko amo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.